14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Skype για Web με νέες, χρήσιμες υπηρεσίες!

    Το Skype ανανεώνει την web έκδοσή του και προσφέρει στους χρήστες του νέα χαρακτηριστικά. Ας τα δούμε πιο αναλυτικά:

    1) Κλήση σε κινητά και σταθερά τηλέφωνα με χαμηλό κόστος

    skype calls

    Με την προϋπόθεση της συνδρομής στο Skype, μπορείτε πλέον να καλείτε σε κινητά τηλέφωνα αλλά και σταθερά, σε χαμηλό κόστος. Υπηρεσία που εξυπηρετεί ιδιαίτερα τις κλήσεις τόσο εγχώρια όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Για να πραγματοποιήσετε κλήση, μετά την είσοδό σας στο Skype για web, πατήστε στην καρτέλα Call Phones και αφού επιλέξετε τον προορισμό και τον τηλεφωνικό αριθμό που θέλετε να καλέσετε, επιλέγετε το κουμπί της κλήσης.

    2) Προβολή YouTube video

    skype youtube

    Πλέον οι χρήστες του Skype για web θα μπορούν να προβάλουν τα βίντεο του YouTube χωρίς να βγαίνουν από την εφαρμογή. Θα έχουν επίσης στη διάθεσή τους όλα τα εργαλεία προβολής των YouTube videos.

    3) Προσθήκη ατόμων χωρίς να διαθέτουν Skype λογαριασμό

    Οι χρήστες θα μπορούν να προσθέτουν άτομα σε συνομιλίες τους χωρίς να τηρούν λογαριασμό στο Skype. Για να το πραγματοποιήσουν αυτό, αρκεί να πατήσουν στο υπάρχον chat τους την επιλογή +New και αυτομάτως θα τους δημιουργηθεί ένας σύνδεσμος τον οποίο θα μπορούν να μοιραστούν με οποιονδήποτε. Στην περίπτωση που κάποιος δεν έχει λογαριασμό στο Skype, απλά θα συμμετέχει σαν guest.

    4) Ειδοποιήσεις για οτιδήποτε συμβαίνει

    Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν το Skype για Web θα λαμβάνουν πλέον ειδοποιήσεις για οποιαδήποτε ενέργεια συμβαίνει στο εκάστοτε chat τους.

    Μπορείτε να δείτε και εσείς τα νέα χαρακτηριστικά στο web.skype.com

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles