20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Skyrim: Dawnguard «παίζει» να μην έρθει καν στο PS3!

    Η Bethesda δεν έχει καθόλου καλά νέα για τους κατόχους του PS3 που σκοπεύουν να επενδύσουν στα DLC του δημοφιλούς RPG, Skyrim. Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι το Skyrim είναι ένα μεγάλης έκτασης παιχνίδι, το οποίο έχει πολλές απαιτήσεις, και τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο με ένα μεγάλο DLC όπως το Dawnguard.

    Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποια τεχνικά προβλήματα στην προσαρμογή του Dawnguard για το PS3. Δυστυχώς καμία από τις πιθανές λύσεις που έχει δοκιμάσει η Bethesda μέχρι τώρα δεν έχει πετύχει. Το χειρότερο είναι ότι ο ίδιος εκπρόσωπος παραδέχεται ότι το πρόβλημα ίσως δεν λυθεί ποτέ(!!!). Διευκρίνισε πάντως ότι οι δύο εταιρείες (Bethesda και Sony) συνεργάζονται στενά ώστε το Dawnguard να κυκλοφορήσει κάποτε και στο PS3.

    Το Dawnguard κυκλοφορεί ήδη για PC και Xbox360, ενώ μεθαύριο, στις 4 Σεπτεμβρίου, θα κυκλοφορήσει το δεύτερο DLC του Skyrim, ονόματι Hearthfire. Σύμφωνα με την πολιτική της Bethesda, το Hearthfire θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Xbox360, και μετά από ένα μήνα στα PC και PS3(?), όπως δηλαδή έγινε και στην περίπτωση του Dawnguard.

    Πηγή : Bethesda

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles