18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Slender Man. 23 Αυγούστου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

    Ένας από τους πιο ανατριχιαστικούς αστικούς μύθους της δεκαετίας, ο Slender Man, που το 2014 οδήγησε δύο 12χρονα κορίτσια σε απόπειρα δολοφονίας συμμαθήτριας τους, ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη σε ένα απόκοσμο, μυστηριώδες θρίλερ με την υπογραφή του Sylvain White (Stomp and the Yard, The Losers). Στην πρωταγωνιστική τετράδα συναντάμε την ταλαντούχα Joey King (The Kissing Booth, Wish Upon, The Conjuring) που αναλαμβάνει τα ηνία της ηγεσίας της κοριτσίστικης παρέας, δίπλα στις Julia Goldani Telles (The Affair), Annalise Basso (Captain Fantastic) και Jaz Sinclair (When the Bough Breaks). To cast συμπληρώνουν ο Alex Fitzalan (Season, I miss you) και ο Javier Botet – στο ρόλο του αφύσικού και τρομακτικού Slender Man – που έχει συνδέσει το όνομά του με ορισμένα από τα πιο επιτυχημένα θρίλερ των τελευταίων χρόνων (The Conjuring, Insidious 4, IT). 

    feelgood_slender man_poster_GR WEB-DATE

    Σύνοψη

    Σε μια μικρή πόλη στη Μασαχουσέτη, μια παρέα κοριτσιών εκτελεί ένα τελετουργικό σε μια προσπάθεια να αποκωδικοποιήσει τον μύθο του Slender Man, μιας απρόσωπης, ψηλόλιγνης και τρομαχτικής φιγούρας με αφύσικα μακριά χέρια που ευθύνεται για την εξαφάνιση παιδιών. Όταν η μια από τις φίλες εξαφανίζεται μυστηριωδώς, αρχίζουν να υποψιάζονται ότι είναι, στην πραγματικότητα, το τελευταίο θύμα του Slender Man.

    Διάρκεια: 93’

    23 Αυγούστου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

    Συντελεστές

    Σκηνοθεσία: Sylvain White
    Σενάριο: David Birke, βασισμένο σε χαρακτήρα που δημιούργησε ο Victor Surge
    Παραγωγοί: Bradley J. Fischer, James Vanderbilt, William Sherak, Robyn Meisinger, Sarah Show
    Executive producers: Louis Sallerson, Tracey Nyberg, Adam Kolbrenner, Ryan Cunningham, Glenn S. Gainor
    Διεύθυνση Φωτογραφίας: Luca Del Pupo
    Σχεδιασμός παραγωγής: Jeremy Woodward
    Μοντάζ: Jake York

    Παίζουν: Javier Botet, Joey King, Julia Goldani Telles, Jaz Sinclair, Annalise Basso, Alex Fitzalan, Taylor Richardson, Jessica Blank, Michael Reilly Burke, Kevin Chapman

    Διάρκεια: 93′

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles