19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Lenovo παρουσιάζει το Smart Cast, ένα φουτουριστικό smartphone με τεχνολογία laser projection!

    Στο πλαίσιο του Lenovo Tech World conference, η Lenovo παρουσίασε ένα δυνατό line-up συσκευών με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Ένα από τα concepts που σίγουρα κέντρισε το ενδιαφέρον των εκπροσώπων των media δεν ήταν άλλο από το Smart Cast, ένα φουτουριστικό κινητό τηλέφωνο που βασίζεται στην laser projected τεχνολογία!

    lenovo-smart-cast-vid-2015-05-28-3-1

    Όπως τόνισαν οι υπεύθυνοι της Lenovo, το εξελιγμένο αυτό smartphone ουσιαστικά μετατρέπει κάθε επιφάνεια σε μία μεγάλη touchscreen. Με βάση το promo video που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του event, ο χρήστης του Smart Cast μπορεί να παίξει πιάνο ή να πληκτρολογήσει οποιοδήποτε κείμενο, ενώ όπως παρουσιάστηκε το εν λόγω smartphone είναι κατάλληλο και για gaming, απεικονίζοντας τον χρήστη του να παίζει το δημοφιλές game Fruit Ninja! Εκτός από τα παραπάνω, το Smart Cast είναι σίγουρο ότι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για επαγγελματική χρήση σε προβολές παρουσιάσεων, ακόμη και για την προβολή ταινιών.

    Capture-d’écran-2015-05-27-20_19_32-1000x636

    Η Lenovo δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία αναφορικά με τις τεχνικές προδιαγραφές του εν λόγω smartphone, ούτε αποκάλυψε εάν τελικώς θα προχωρήσει στην εμπορική του διάθεση.  Παρόλα αυτά, το Smart Cast δεν παύει να αποτελεί μία τεχνολογία βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Δείτε και το video και πάρτε μία γεύση από ένα smartphone που μπορεί να ξεκινήσει μία νέα… επανάσταση!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles