19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Smart forstars: Αυτοκίνητο με ενσωματωμένο… προβολέα

    Ένα concept διθέσιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης δίνει το “παρόν” στο Paris Motor Show 2012 από τη Smart. Ανήκει στην κατηγορία SUC (Sports Utility Coupe) και το όνομά του είναι Smart forstars.


    Η πλέον εντυπωσιακή (και καινοτόμα τεχνολογικά) δυνατότητά του είναι η ενσωμάτωση ενός projector στο μπροστινό μέρος του, επιτρέποντάς του να προβάλλει σε μία μπροστινή επιφάνεια ένα video της επιλογής σας, όταν είναι… παρκαρισμένο. Και μπορεί να είναι διθέσιο, αλλά, αν φέρετε και τους φίλους σας τριγύρω, μπορείτε να κάνετε μαζί του ακόμη ένα cinema πάρτυ στο… γκαράζ σας. Την ταινία μπορείτε να την έχετε ακόμη και στο smartphone σας, καθώς το σύστημα μπορεί να συνδεθεί ασύρματα, μέσω Bluetooth, μ’ αυτό, και να την μεταδώσει. Περίεργο το concept, αλλά ιδιαίτερο δεν μπορούμε να πούμε.

    Στις υπόλοιπες δυνατότητές του Smart forstars, σημειώνουμε τις μηδενικές εκπομπές ρύπων, την ύπαρξη ενός ηλεκτροκινητήρα των 60kW, μέγιστη ταχύτητα 130 χλμ την ώρα και ενσωμάτωση μπαταριών ιόντων λιθίου χωρητικότητας 17.6kWh.

    Πηγές: Ohgizmo Dvice

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles