14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    SMART kapp. Ένας διαδραστικός πίνακας από το μέλλον! (ShowStoppers Event – MWC 2015)

    Στο ShowStoppers Event είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά μία σειρά από συσκευές, οι οποίες μοιάζουν ότι έχουν προέλθει από το μέλλον. Μία από αυτές είναι και ο SMART kapp ένας interactive πίνακας, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη του να γράψει οτιδήποτε επιθυμεί, εμφανίζοντας το στη συνέχεια στην οθόνη του smartphone του!

    SMART kapp 1

    Ο συγκεκριμένος διαδραστικός high-tech πίνακας που εμφανίστηκε στην CES κυκλοφορεί σε εκδόσεις των 42 και 84 ιντσών και επιτρέπει στον user να μοιραστεί πληροφορίες με οποιονδήποτε άλλον user επιθυμεί, στέλνοντας κάποιο e-mail, ενώ μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες του είναι ότι επιτρέπει στον χρήστη του να κρατάει ένα είδος αρχείου των στοιχείων που προσθέτει και αφαιρεί από τον πίνακα. Επιπλέον, το χρήσιμο SMART kapp δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη του να σώσει ότι έχει γράψει στον πίνακα σε αρχείο .pdf, ενώ επιπλέον ο πίνακας διαθέτει υποδοχή για USB, ο οποίος επιτρέπει στον χρήστη να σώσει ότι έχει γράψει και να τα περάσει σε ένα οποιοδήποτε USB stick.

    Smart Kapp 2

    Ο πίνακας SMART kapp πρόκειται για μία high-tech συσκευή, η οποία είναι ιδανική θα λέγαμε για εφαρμογές που σχετίζονται με τον χώρο της εκπαίδευσης, ενώ είναι βέβαιο ότι μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό meeting room. Δείτε παρακάτω τον υπεύθυνο της SMART kapp να πραγματοποιεί μία μίνι επίδειξη των δυνατοτήτων της εξελιγμένης αυτής συσκευής.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles