18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η Philips θέλει να διώξει τους πόνους της μέσης σας με ένα προϊόν που θα ελέγχετε από το smartphone σας

    Είμαστε στην IFA 2015 Global Press Conference στη Μάλτα και η εταιρεία που άνοιξε τις συνεντεύξεις τύπου της σημερινής ημέρας, η Philips έδειξε στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους ένα νέο προϊόν που υπόσχεται λιγότερους… πόνους στη μέση. Το παρουσίασε ο Managing Director Philips GmbH Market DACH, Bernd Laudahn, μαζί με δύο κορίτσια που βοήθησαν στην επίδειξη.

    philips ifa gpc 2

    Σε συνεργασία με τη γερμανική ασφαλιστική εταιρεία Allianz, λοιπόν, η Philips παρουσιάζει ένα προϊόν που φοριέται στη μέση και ελέγχεται από το smartphone ή το tablet σας. Διαθέτει blue light ώστε να τονώνει τη ροή του αίματος και να σας ανακουφίζει από πόνους, αλλά και δυνατότητα συλλογής και παρακολούθησης δεδομένων από τις δύο εταιρείες, με την εφαρμογή να σας δίνει και… ιατρικές συμβουλές όταν τις χρειάζεστε.

    Η νέα συνεργασία της Philips δείχνει το ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον της ολλανδικής εταιρείας για το χώρο της υγείας, όπου ήδη είναι ο μεγαλύτερος πάροχος επαγγελματικού εξοπλισμού, αποτελώντας κομβικό πεδίο δραστηριοποίησής της. Και φυσικά, στη Μάλτα κέρδισε τις εντυπώσεις μέχρι και της Miss IFA, η οποία φυσικά δε λείπει από κανένα event της δημοφιλούς έκθεσης.

    philips ifa gpc

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles