21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Smartphone εξερράγη στην τσέπη 18χρονης…

    smartphone-exploded-02

    Είναι σπάνιο αλλά συμβαίνει, ακόμη και στις καλύτερες οικογένειες… Μία 18χρονη κοπέλα από την Ελβετία τραυματίστηκε στο δεξί μηρό, όταν το smartphone της εξερράγη.

    Η Fanny Schlatter έπαθε εγκαύματα τρίτου βαθμού, όταν το κινητό της, ένα Samsung Galaxy S3, πήρε “φωτιά” στην τσέπη της, ενώ βρισκόταν στην εργασία της.

    SCHLATTER

    Η Mirjam Berger, εκπρόσωπος της κορεατικής εταιρείας στην Ελβετία, εξέφρασε τη λύπη της για το γεγονός, σημειώνοντας ότι η Samsung εξασφαλίζει αυστηρότατους ελέγχους ποιότητας για τα προϊόντα της, ενώ ερευνά το περιστατικό με ιδιαίτερη προσοχή, έχοντας ήδη στείλει το τηλέφωνο στην Κορέα για περαιτέρω έλεγχο.

    Τρομάξατε; Η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες να σας συμβεί κάτι αντίστοιχο είναι ελάχιστες (αρκεί να σκεφτούμε πόσα smartphones κυκλοφορούν και πόσο λίγα περιστατικά τέτοιου τύπου ακούμε). Σε κάθε περίπτωση, το μόνο που ίσως πρέπει να προσέχετε λίγο περισσότερο είναι η σωστή φροντίδα της μπαταρίας σας… Όχι ότι με μη προσεκτική χρήση θα μετατρέψετε αυτόματα το smartphone σας σε εκρηκτικό μηχανισμό, αλλά, σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να φροντίζετε να μην εκθέτετε τη μπαταρία σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες αλλά και να μην υπερφορτίζετε” τη συσκευή σας (περισσότερο για να εξασφαλίσετε ότι δε θα χάσει την απόδοσή της η μπαταρία σε περίπτωση που θέλετε να κρατήσετε τη συσκευή σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα). Για περισσότερα, θυμηθείτε και το σχετικό μας άρθρο εδώ

    Related Articles

    13 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles