21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Smarphone με 3D οθόνη ετοιμάζει η Amazon!

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Wall Street Journal, ο γίγαντας της λιανικής ετοιμάζει ένα smartphone... Θα μας πείτε πως αυτό το ακούτε καιρό τώρα. Έχετε δίκιο, τώρα όμως τα νέα είναι περισσότερο εντυπωσιακά, καθώς το smartphone αυτό λέγεται ότι θα ενσωματώνει μία 3D οθόνη.

    amazon

    Όπως αναφέρουν πηγές στην εφημερίδα, η Amazon εργάζεται πάνω σε μία οθόνη, που θα μπορεί να εμφανίζει τρισδιάστατες εικόνες, χωρίς την ανάγκη ο χρήστης να φοράει ειδικά γυαλιά.

    Επιπλέον, φαίνεται πως η εταιρεία θέλει να επεκτείνει την γκάμα των gadgets της και με άλλα προϊόντα, όπως μία συσκευή audio streaming, ενώ ενδέχεται να ετοιμάζει όχι ένα άλλα δύο smartphones για να κυκλοφορήσει στην αγορά. Πέρα από το μοντέλο με την 3D οθόνη, πιθανότατα ετοιμάζει και μία πιο low end συσκευή, κατάλληλη για αναπτυσσόμενες αγορές και νέους χρήστες smartphones.

    Όλα τα “φώτα” των φημών πάντως πέφτουν πάνω στο 3D μοντέλο, το οποίο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της WSJ, θα διαθέτει τεχνολογία eye-tracking, παρόμοια μ’ αυτήν που ενσωματώνει η Samsung στο Galaxy S4, επιτρέποντας στους χρήστες να πλοηγούνται στην οθόνη με τα μάτια τους, ενώ οι εικόνες που θα εμφανίζει θα φαίνονται να “επιπλέουν” πάνω στην οθόνη σαν ένα ολόγραμμα.

    Η Amazon δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες της εφημερίδας, παρ’ όλα αυτά τις διαβάζουμε με ενδιαφέρον και θα θέλαμε να δούμε τις προτάσεις της εταιρείας του Jeff Bezos στην αγορά των smartphones σύντομα.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles