16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το ταχύτερο smartphone MEIZU MX4 αποκλειστικά στα MTN Stores

    meizu-mx4

    Κατά αποκλειστικότητα έως το τέλος Φεβρουαρίου 2015 θα διαθέτουν τα MTN Stores το MEIZU MX4, το ταχύτερο smartphone της αγοράς από πλευράς «καθαρών» επιδόσεων, κάτι που σίγουρα μετράει για πολλούς high-end χρήστες. Το MEIZU MX4, διατίθεται στα ΜΤΝ Stores στην τιμή των 379 ευρώ και επιδοτείται στα προγράμματα με σύνδεση συμβολαίου της ΜΤΝ.

    Οι κορυφαίες επιδόσεις του MX4 που αντικατοπτρίζονται κυρίως στα συνθετικά benchmarks, οφείλονται στο οκταπύρηνο MediaTek chipset με τους τέσσερις πυρήνες A17 στα 2,2GHz και τους άλλους τέσσερις A7 στο 1,7GHz. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 32GB μαζί με 2GB μνήμης RAM.

    Το Meizu MX4 έρχεται με οθόνη 5,36 ιντσών, το ιδανικό (ίσως) μέγεθος, και ανάλυση 1080p που καλύπτει τη συντριπτική πλειοψηφία των απαιτητικών. Το IPS panel καλύπτεται από Gorilla Glass 3. Το λειτουργικό Android 4.4.4 είναι επιμελώς «κρυμμένο» κάτω από το Flyme 4.0 interface της Meizu, που είναι κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Διαφορετικό στυλ (μεγάλων) εικονιδίων, απουσία app tray, διαφορετικό notification tray και quick toggles menu, κινούμενο navigation bar στα αριστερά στο menu των ρυθμίσεων και τα soft πλήκτρα είναι τμήμα του κάτω μέρους της οθόνης, όταν χρειάζονται και μόνο.

    Η κάμερα των 20,7 MP του MX4 είναι «δανεική» από τη Sony και τη γνωρίζουμε ήδη πολύ καλά από τα Xperia, με τις εξαιρετικής ποιότητας λήψεις της, τόσο εικόνων, όσο και video.

    Όσο για την αυτονομία, η μπαταρία των 3.100mAh αποδεικνύεται υπερ-αρκετή για να βγάλει το 24ωρο του απαιτητικού χρήστη και παρέχει σχεδόν 7-8 ώρες διαρκούς χρήσης.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles