18.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Smartphones εκατομμυριούχων! Τι κινητό έχουν Bill Gates, Mark Zuckerberg και Elon Musk;

    Όταν γίνεται λόγος για τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, κάθε πτυχή της ζωής τους παρουσιάζει ενδιαφέρον, συμπεριλαμβανομένων και των smartphones που χρησιμοποιούν. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στα κινητά των δισεκατομμυριούχων. Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποια smartphones προτιμούν οι σημαντικότεροι άντρες της τεχνολογίας; Ας το ανακαλύψουμε!

    Ο Bill Gates χρησιμοποιεί ένα foldable Android – To Samsung Galaxy Z Fold 5

    Ο Bill Gates, συνιδρυτής της Microsoft, με net worth 124 δισεκατομμυρίων δολαρίων, χρησιμοποιεί ένα Galaxy Z Fold 5 αυτή την περίοδο, ένα Z Fold 4 προηγουμένως, και το Z Fold 3 πριν από αυτό! Ουσιαστικά, έχει κολλήσει με τη Samsung και τα αναδιπλούμενά της.

    Ο Mark Zuckerberg χρησιμοποιεί ένα Samsung Galaxy S23 Ultra

    Ο Mark Zuckerberg, που ανήκει στους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, συχνά εμφανιζόταν να χρησιμοποιεί ένα Samsung Galaxy S23 Ultra την περασμένη χρονιά. Είναι πιθανόν να έχει αναβαθμιστεί τώρα με το νεότερο S24 Ultra, αλλά το σημαντικό είναι ότι – ο δισεκατομμυριούχος του Facebook προτιμά τα μοντέλα της Samsung.

    Σε αντίθεση με τον Bill Gates, φαίνεται ότι ο Zuck προτιμά τον πιο παραδοσιακό σχεδιασμό σε σχέση με τα foldables και, φυσικά, το ενσωματωμένο Pen.

    Τα άγνωστα smartphones του Jeff Bezos

    Ο Bezos είναι μυστήριο, αλλά μπορούμε να κάνουμε εικασίες. Κάποιες πηγές, που δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστες υποστηρίζουν ότι έχει μαζί του ένα Google Pixel ή μια συσκευή Samsung Galaxy. Δύσκολο όμως να είναι κάτι από αυτά τα δύο.

    Elon Musk και τα πολλά διαφορετικά smartphones- Μια το ένα, μια το άλλο

    Ο Elon Musk δεν ακολουθεί το… ρεύμα και δύσκολα θα τον τοποθετούσαμε στην ομάδα Android, αν και παίρνει “δόσεις”.

    Ο CEO της Tesla, της SpaceX και πρόεδρος του X (πρώην Twitter), αξίας 205,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, κυκλοφορεί τόσο με iPhones όσο και με Samsung Galaxy τα τελευταία χρόνια. Έχει δηλώσει ότι προτιμά το iPhone 15 και πιθανόν να χρησιμοποιεί ένα αυτήν τη στιγμή. Επίσης, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε κάποιες τρελές φήμες που κυκλοφορούν, υποστηρίζοντας ότι θα κυκλοφορήσει μια δική του “Tesla Pi” συσκευή κάποια μέρα, αν και είναι κάπως αβάσιμες και απίθανες.

    Διαβάστε επίσης:

    Elon Musk, Bill Gates ή Steve Jobs! Ποιος είναι ο εξυπνότερος από τους “τιτάνες” της τεχνολογίας;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles