23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Smartwatch με 60 ευρώ; Αυτό είναι το νέο Moto Watch 40 της Motorola

    Μια νέα οικονομική πρόταση σε smartwatch έφτασε από τη Motorola, η οποία επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των ρολογιών της με το Moto Watch 40. Πρόκειται για μια compact version του Moto Watch 70 που κυκλοφόρησε τον Μάιο του περασμένου έτους μαζί με το Moto Watch 200.

    Σε επίπεδο χαρακτηριστικών, το Moto Watch 40 έρχεται με curved LCD οθόνη 1,57 ιντσών και με περισσότερες από 85 watch face επιλογές. Το ρολόι διαθέτει πλαίσιο από κράμα ψευδάργυρου, αποσπώμενο λουράκι από σιλικόνη και έχει πιστοποίηση IP67. Όσον αφορά το λογισμικό, αυτό τρέχει με το Moto Watch OS και υποστηρίζει notifications, αν και δεν προσφέρει απαντήσεις σε μηνύματα ή on-device κλήσεις.

    Με το Moto Watch 40 μπορείτε να παρακολουθείτε τον καρδιακό παλμό και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα 24/7, ενώ είναι δυνατή και η παρακολούθηση ύπνου και στρες, τα οποία υποστηρίζουν την ενσωμάτωση με το Google Fit. Το Watch 40 έχει μπαταρία 240mAh, η οποία, σύμφωνα με τη Motorola, μπορεί να διαρκέσει έως και 10 ημέρες με μία φόρτιση. Επίσης, υποστηρίζει fast charging, καθώς απαιτούνται μόλις 25 λεπτά για πλήρη φόρτιση μέσω του μαγνητικού φορτιστή δύο ακίδων.

    Το Moto Watch 40 είναι διαθέσιμο στα χρώματα Phantom Black και Rose Gold και διατίθεται στην τιμή των 65 δολαρίων, δηλαδή 60 περίπου ευρώ, στο επίσημο website της Motorola.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Apple δεν παραιτείται! Υπό ανάπτυξη 2 foldable iPhones – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles