24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Smartwatch στο λεπτό! Απόκτησε το κορυφαίο Galaxy Watch 4 Classic με ένα “κλικ” στο red365.gr

    Λίγα gadgets έχουν αγαπηθεί από το αγοραστικό κοινό όσο τα smartwatches της Samsung τα τελευταία χρόνια, αφού πρόκειται για μια κατηγορία προϊόντων με απεριόριστες δυνατότητες. Τα νέα wearables αποτελούν «εργαλεία» που μπορούν να χρησιμοποιηθούν πρακτικά παντού, αφού ο χρήστης αποκτά άμεση πρόσβαση στα email ή στα social media, έχοντας παράλληλα κι έναν «σύμβουλο» υγείας στο σπίτι ή το γυμναστήριο. Είναι λογικό, λοιπόν, να είσαι κι εσύ ένας από τους πολλούς που αναζητούν το δικό τους «έξυπνο» ρολόι με την υπογραφή του τεχνολογικού κολοσσού, που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου, συμβάλλοντας παράλληλα και στην αναβάθμιση του στυλ.

    Αν αναρωτιέσαι από που να αρχίσεις το ψάξιμο, η απάντηση είναι εύκολη. Ο απόλυτος προορισμός για ηλεκτρονικές συσκευές και gadgets στις καλύτερες τιμές της αγοράς είναι παραδοσιακά το red365.gr, το οποίο μάλιστα διαθέτει και ολοκαίνουριο site για να βρίσκεις πανεύκολα ό,τι χρειάζεσαι. Στο red365.gr θα βρεις μια μεγάλη γκάμα από smartwatches, όμως το Samsung Galaxy Watch 4 Classic R890 46mm BT είναι ένα «έξυπνο» ρολόι που αμέσως “κλέβει” την παράσταση.

    Με οθόνης αφής AMOLED 1,4 ιντσών, ανάλυση 450×450 pixels, Bluetooth, NFC, Wi-Fi και εσωτερική μνήμη αποθήκευσης 16 GB, το Galaxy Watch 4 Classic από ανοξείδωτο ατσάλι και εναλλάξιμο λουράκι είναι σίγουρο πως δε θα σε απογοητεύσει. Είναι συμβατό με λειτουργικό σύστημα Android και ιδανικό για χρήση στα αθλήματα, το γυμναστήριο, την πεζοπορία, την ποδηλασία, το τρέξιμο ή την κολύμβηση, προσφέροντας ταυτόχρονα άμεση πρόσβαση σε email, SMS, Αναγνώριση Κλήσεων και Ειδοποίηση Εφαρμογών.

    Διαθέτει επίσης Αισθητήρες GPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση Ύπνου, Πυξίδα, Δείκτη Σύστασης Σώματος και μπαταρία χωρητικότητας 361 mAh.

    Υπάρχουν αρκετοί λόγοι ακόμα για να επιλέξεις το Galaxy Watch 4 Classic της Samsung, αφού εκτός από τις αναβαθμισμένες λειτουργίες πρόκειται για ένα smartwatch με αξιοσημείωτο design. Γι’ αυτό, απόκτησέ το εύκολα με ένα «κλικ» με μια επίσκεψη στο νούμερο 1 site για αγορές ηλεκτρικών συσκευών, το red365.gr, που εξασφαλίζει συμφέρουσες αγορές, φθηνά μεταφορικά και ασφαλείς πληρωμές, ενώ παρέχει Live υποστήριξη με εκπρόσωπο για οποιοδήποτε θέμα προκύψει.

    Βρείτε το Galaxy Watch 4 Classic της Samsung εδώ

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles