13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    SmellMe. Ένα κινεζικό Social Network για… κατοικίδια!

    Οι κινέζοι «ξαναχτυπούν», δημιουργώντας το SmellMe, ένα κινεζικό social network, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε κατοικίδια! Σύμφωνα με τους εμπνευστές του SmellMe, το εν λόγω social network ενδείκνυται σε περιπτώσεις που οποιοδήποτε σκυλάκι ή γατάκι αισθάνεται… μοναξιές, τονίζοντας ότι η δημιουργία ενός account στο SmellMe θα το βοηθήσει, ώστε να αρχίσει να αισθάνεται καλύτερα μέσω της… κοινωνικοποίησης με άλλα ζωάκια.

    Cat_PC

    Φυσικά η συγκεκριμένη υπηρεσία απευθύνεται στους τρελαμένους ιδιοκτήτες των κατοικίδιων, οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία στο να ανοίγουν συνεχώς accounts για τα αγαπημένα τους τετράποδα. Το SmellMe δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να προσθέτουν φωτογραφίες των αγαπημένων τους ζώων και στη συνέχεια να πειραματίζονται με αυτές προσθέτοντας καπελάκια, γυαλιά ηλίου, φορεματάκια και άλλα τέτοιου είδους χαριτωμένα αξεσουάρ. Παράλληλα, μπορούν να βαθμολογούν τις φωτογραφίες των τετράποδων φίλων τους ή να ψάχνουν για υπηρεσίες όπως pet shops, ξενοδοχεία και κομμωτήρια ζώων. Αυτή τη στιγμή, το SmellMe μετράει ήδη 500.000 εγγεγραμμένους χρήστες, ενώ οι υπεύθυνοι του, ήδη έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση που ανέρχεται στα 1.6 εκατομμύρια δολάρια.

    SmellMe-1

    Το SmellMe απευθύνεται στους κινέζους ιδιοκτήτες κατοικίδιων και δύσκολα οι υπεύθυνοι τους θα δημιουργήσουν μία international έκδοση. Ωστόσο, εάν ανήκετε στους φανατικούς φιλόζωους και θέλετε να ρίξετε μία ματιά σε παρόμοια social networks δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τα My Social Petwork και Kloοff, τα οποία διέπονται από την ίδια λογική.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles