12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    SMSAPI: Η πιο εύχρηστη και ισχυρή πλατφόρμα επικοινωνίας μέσω SMS διαθέσιμη στα ελληνικά

    Η SMSAPI, πάροχος υπηρεσιών μαζικής αποστολής SMS, ανακοινώνει το λανσάρισμα του ιστότοπού της στην ελληνική γλώσσα. Με περισσότερα από δέκα χρόνια εμπειρία στο χώρο του SMS marketing και παρουσία σε 200 χώρες, η SMSAPI προσφέρει πλέον το ολοκληρωμένο portfolio των mobile marketing υπηρεσιών της και στην Ελλάδα.

    SMSAPI_landing page

    «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η πλατφόρμα της SMSAPI είναι πλέον διαθέσιμη και στην ελληνική γλώσσα, προσφέροντας στους συνεργάτες μας την ευκαιρία να επικοινωνήσουν αποτελεσματικότερα με τους πελάτες τους, ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους», δήλωσε ο Wojciech Kaczmarek, Διευθύνων Σύμβουλος της SMSAPI. «Η έκδοση του ιστότοπού μας στην ελληνική γλώσσα έρχεται στην κατάλληλη χρονική συγκυρία, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των συνεργατών μας σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο αριθμός των επιχειρήσεων που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες αυξάνεται διαρκώς και ευελπιστούμε ότι η ανοδική τάση θα διατηρηθεί. Παράλληλα με την διαφαινόμενη ανάπτυξη και διεύρυνση του ελληνικού επιχειρηματικού τοπίου, θεωρούμε ότι οι εγχώριες επιχειρήσεις θα εμπιστευτούν ακόμη περισσότερο τη χρήση του SMS ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο επικοινωνίας με το καταναλωτικό κοινό», προσέθεσε.

    Κατά τη διάρκεια του 2017, μέσω της πλατφόρμας της στάλθηκαν περίπου 1 δισ. μηνύματα, σηματοδοτώντας μια αύξηση της τάξης του 77% συγκριτικά με τα 540 εκατ. που στάλθηκαν το 2016. Επίσης, ο χρόνος αδιάλειπτης λειτουργίας (uptime) της πλατφόρμας έφτασε το 99.99%.

    Η SMSAPI διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία ώστε να προσφέρει ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό εργαλείο επικοινωνίας στις επιχειρήσεις κάθε είδους και μεγέθους, το οποίο με την ορθή καθοδήγηση και την απαιτούμενη υποστήριξη θα τους επιτρέψει να επιτύχουν όλους τους εμπορικούς τους στόχους. Δεν είναι τυχαίο ότι το 98% των 6.000 και πλέον ικανοποιημένων πελατών της SMSAPI θα σύστηναν τις υπηρεσίες της σε άλλες επιχειρήσεις.

    Αποτελεσματικές καμπάνιες SMS εύκολα και γρήγορα

    Οι πελάτες της SMSAPI έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν SMS καμπάνιες σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους, να δημιουργούν και να στέλνουν εύκολα και γρήγορα ενημερώσεις, προσφορές και newsletters μέσω SMS, κ.ά. Η δημιουργία και η διαχείριση λογαριασμού είναι πανεύκολη, ακόμη και απ’ όσους δεν διαθέτουν τεχνική εμπειρία. Είναι ενδεικτικό ότι το σύστημα αυτόματης εγγραφής επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους χρήστες να δημιουργήσουν λογαριασμό μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

    Εξίσου εύκολη είναι η διαχείριση της πλατφόρμας, αφού προσφέρεται πληθώρα λειτουργιών, όπως ο προγραμματισμός μιας καμπάνιας SMS, η ομαδοποίηση των επαφών βάσει επιμέρους χαρακτηριστικών κ.ά. Ο χρήστης, επίσης, έχει τη δυνατότητα δημιουργίας υπολογαριασμών (sub-accounts), ανάθεσης εργασιών στους συνεργάτες του και καθορισμού του επιπέδου πρόσβασής τους στις πληροφορίες.

    Το λογισμικό προσφέρει τη δυνατότητα πλήρους προσαρμογής του API στις ανάγκες της επιχείρησης, ούτως ώστε να σχεδιάσει, να οργανώσει και να εκτελέσει κατά βούληση τις καμπάνιες marketing και ενημέρωσης που επιθυμεί.

    Τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας SMSAPI

    Σε έναν δικτυωμένο κόσμο, το SMS παραμένει το απλούστερο, ευρέως διαθέσιμο και αμεσότερο μέσο επικοινωνίας με τους καταναλωτές. Η ψηφιακή υπερπληροφόρηση και η διαρκώς διογκούμενη εισροή μηνυμάτων από διάφορες πηγές (emails, Messenger, WhatsApp, κ.ά.) ενδέχεται να έχει τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Αντίθετα, τα μηνύματα SMS, εφόσον χρησιμοποιούνται με σύνεση ως εργαλεία προώθησης, όχι μόνο δεν προκαλούν ενόχληση, αλλά έχουν περισσότερες πιθανότητες να διαβαστούν. Άλλωστε, το 95% των μηνυμάτων SMS παραδίδονται μέσα σε 3 έως 5 δευτερόλεπτα από την αποστολή τους.

    Πρόκειται για ένα κανάλι που αποφεύγει την υπερφόρτωση πληροφοριών, είναι εξατομικευμένο και στοχευμένο στις επικοινωνιακές ανάγκες της επιχείρησης. Επίσης, είναι σύντομο καθώς σε μόλις 160 χαρακτήρες μεταφέρει το απαιτούμενο μήνυμα. Πλέον, συνιστά και βασικό τμήμα της πολυκαναλικής επικοινωνίας, καθώς επιτρέπει τη συμπερίληψη διευθύνσεων προς τον ιστόποπο της επιχείρησης ή μια συγκεκριμένη σελίδα. Με αυτό τον τρόπο αφενός κατευθύνει τους καταναλωτές, και αφετέρου χτίζει το προφίλ του brand, ενδυναμώνοντας την αφοσίωση των πελατών.

    Οι πελάτες της SMAPI μπορούν επίσης να αποστείλουν αρχεία πολυμέσων (φωτογραφίες, βίντεο, PDF κ.ά.), αλλά και να εξατομικεύσουν πλήρως τα μηνύματα ανάλογα με τις προτιμήσεις ή τα δημογραφικά στοιχεία του πελάτη (π.χ. μέσω της αποστολής ενός εκπτωτικού κωδικού στα γενέθλια ή την ονομαστική του εορτή). Έχουν επίσης τη δυνατότητα να «ακούνε» τους καταναλωτές ενεργοποιώντας την αμφίδρομη επικοινωνία (2-Way SMS).

    Η πλατφόρμα της SMSAPI είναι απολύτως συμβατή με δεκάδες συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CRM) add-ons, υπηρεσίες και λογισμικά ηλεκτρονικού εμπορίου (π.χ. OpenCart, WordPress Newsletter, Gmail, Google Calendar, WooCommerce κ.ά.). Όλες οι υπηρεσίες της SMSAPI είναι πλήρως συμβατές με τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) της ΕΕ.

    Μπορείτε να επισκεφτείτε την ελληνική έκδοση του website της SMSAPI στο https://www.smsapi.com/el και να μάθετε περισσότερα στα ακόλουθα links:

    SMS Marketing Potential και Summary of 2017 in SMSAPI

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles