20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Πιάστηκε με 94 iPhone κολλημένα στο σώμα του!

    Ας αρχίσουμε από ένα δεδομένο. Ένα iPhone 6 των 64GB, ενώ πωλείται έναντι 820 δολαρίων στο Χονγκ-Κονγκ, στην Κίνα μπορεί να φτάσει και τα… 1.000! Και κάπως έτσι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιχειρούν να περάσουν τα “σύνορα” με πολλά iPhone, ώστε να κερδίσουν από την πώλησή τους σε κινεζικό έδαφος. Αυτό δοκίμασε ένας άνδρας που πιάστηκε από τις τελωνειακές αρχές έχοντας πάνω του ούτε λίγο ούτε πολύ 94 iPhone.

    Ναι, διαβάσατε καλά. 94 iPhone τα οποία δε βρέθηκαν στις αποσκευές του, αλλά στερεωμένα με ταινία γύρω από το στήθος, την κοιλιά ή τους μηρούς του.

    Ο ανιχνευτής μετάλλων έφερε υποψίες στις αρχές, που, για το λόγο αυτό, ερεύνησαν τον άνδρα, ώστε να ανακαλύψουν την “περιουσία” που έκρυβε πάνω του, με την αξία των iPhone να υπολογίζεται συνολικά στα 49.000 δολάρια.

    Smuggler 94 iPhones

    Ήταν τόσο iPhone 6 όσο και iPhone 5S μοντέλα, ωστόσο, πέραν των περίεργων εικόνων που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον άνδρα, κατά τα άλλα η ιστορία δεν ξενίζει τις αρχές εκεί, δεδομένου ότι, όπως σημειώνεται, από το Δεκέμβριο έχουν πιάσει 18 άτομα με ηλεκτρονικά στο σώμα τους και έχουν κατασχέσει 282 συνολικά iPhone.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles