22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Snapchat: Μετά από μια δεκαετία στα κινητά, έρχεται στο desktop

    Η Snap ανακοίνωσε τις τελευταίες ώρες ότι το Snapchat, μετά από μια δεκαετία αποκλειστικά στα κινητά, αποκτά web έκδοση που θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν snaps και να συνομιλούν με φίλους μέσω βιντεοκλήσης από την άνεση του υπολογιστή τους. Αναλυτικά, η εφαρμογή Snapchat για Web θα είναι διαθέσιμη σε πρώτη φάση για τους συνδρομητές του Snapchat+ στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Μετά το αρχικό λανσάρισμα, η εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει την υπηρεσία σε Γαλλία, Γερμανία, Σαουδική Αραβία και στη συνέχεια στους χρήστες των υπόλοιπων χωρών.

    Η νέα έκδοση για υπολογιστές δίνει τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων και βιντεοκλήσεων, προσφέροντάς στους χρήστες το πλεονέκτημα να έχουν πρόσβαση σε κάποια χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα στα κινητά, συμπεριλαμβανομένων των chat reactions.

    Η εταιρεία εδώ και αρκετά χρόνια έχει μείνει πιστή στη φιλοσοφία της. Υπολογίζεται ότι χρησιμοποιούν το Snapchat για κλήσεις περισσότεροι από 100 εκατ. χρήστες σε μηνιαία βάση, τη στιγμή που η υπηρεσία δέχεται επισκέψεις καθημερινά από 332 εκατ. χρήστες παγκοσμίως.

    Διαβάστε επίσης:

    Facebook: Ξεκίνησε δοκιμές που επιτρέπουν 5 profiles σε 1 λογαριασμό

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles