15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέα λειτουργία του Snapchat επιτρέπει τα ομαδικά snaps για χάρη των events

    Το Snapchat αποφάσισε να ξεφύγει από τα ιδιωτικά snaps, είτε αυτά στέλνονται ένα ένα στους φίλους ενός χρήστη, είτε συγκεντρώνονται σε μία ιστορία με τη λειτουργία «Stories». Χάρη στη νέα λειτουργία «Our Story», οι χρήστες συνεργάζονται για χάρη των events.

    snapchat-our-story

    Η πρώτη δοκιμή της νέας λειτουργίας, η οποία δεν απαιτεί update της εφαρμογής, θα πραγματοποιηθεί στο Electric Daisy Carnival το επόμενο τριήμερο. Εκεί, οι χρήστες θα μπορούν να συνδεθούν στο Snapchat, να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο από το event, και να τα στείλουν στο «Our EDC Story», το οποίο θα εμφανιστεί εφόσον έχουν ενεργοποιημένη τη λειτουργία εντοπισμού τοποθεσίας στη κινητή συσκευή τους και βρίσκονται στο χώρο του event.

    Όλα τα snaps θα συγκεντρωθούν και θα δημιουργηθεί μία ιστορία η οποία θα μεταφέρει την εμπειρία του event στους χρήστες οι οποίοι δεν κατάφεραν να το παρακολουθήσουν. Εφόσον πρόκειται για το Electric Daisy Carnival, η ιστορία θα δημοσιευθεί στο λογαριασμό EDCLive, οπότε μπορείτε να τον προσθέσετε στις επαφές σας αν θέλετε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα της νέας λειτουργίας στις οθόνες σας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles