21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Snapchat: Σε ανοδική τροχιά! Έσπασε το φράγμα των 750 εκατ. active users!

    Το Snapchat παρόλο που έχει συμπληρώσει αρκετά χρονιά που βρίσκεται στο προσκήνιο εξακολουθεί και είναι δημοφιλές στις τάξεις των mobile users. Για αυτό και σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία Snap, η δημοφιλής εφαρμογή «μετράει» αυτή τη στιγμή 750 εκατομμύρια χρήστες. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι με βάση τα στατιστικά στοιχεία που ανέφερε η Snap, 375 εκατομμύρια users χρησιμοποιούν το δημοφιλές app κάθε μέρα.

    Αν και το Snapchat δεν φτάνει τα νούμερα άλλων social media platforms, όπως είναι για παράδειγμα το Facebook, το οποίο “μετράει” αυτή τη στιγμή 2 δισεκατομμύρια active users σε καθημερινή βάση, παρόλα αυτά η social media εφαρμογή της Chat δείχνει να… αντέχει και να σημειώνει διαρκώς ανοδικά νούμερα. Μάλιστα, εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι δεν αποκλείεται να σπάσει και το φράγμα του 1 δις. χρηστών. Άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία είναι ότι η εφαρμογή χρησιμοποιείται κυρίως στο ηλικιακό group 13 με 34 σε περισσότερες από 20 χώρες στον κόσμο. Παράλληλα, οι χρήστες του Snapchat πραγματοποιούν περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια snaps σε ημερήσια βάση. Όλα αυτά δημιουργούν ένα αρκετά θετικό κλίμα, παρά το γεγονός ότι το 2021, η μετοχή της Snap κατακρημνίστηκε κατά 80%, με την δημιουργό εταιρεία να προχωράει στην απόλυση 1.500 υπαλλήλων. Τέλος, λόγω των παραπάνω δυσκολιών, η Snap προχώρησε στον τερματισμό της παραγωγής του Pixy selfie drone, το οποίο αν μη τι άλλο ήταν ένα αρκετά ενδιαφέρον προϊόν.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles