18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Sniper Elite 4: έρχεται με… στόχο τον Χίτλερ

    Αυτά είναι! Αν είστε και εσείς λάτρεις της σειράς Sniper Elite τότε θα ανυπομονείτε για τον τέταρτο τίτλο του δημοφιλούς παιχνιδιού, οπότε η απάντησή έρχεται μπροστά σας, αφού η Rebellion δημοσίευσε σήμερα το πρώτο gameplay υλικό από το αναμενόμενο shooter Sniper Elite 4, που διαδραματίζεται στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

    sniper elite 4

    Από το Sniper Elite V2, η εταιρεία πάντα συμπεριλάμβανε στο παιχνίδι μια bonus αποστολή, όπου στόχος ήταν ο Χίτλερ. Στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς, η αποστολή είναι να εισχωρήσετε σε μια εγκατάσταση με υποβρύχια και να σκοτώσετε τον Φύρερ. Η αποστολή μπορεί να παιχτεί και με δύο παίκτες, ενώ επιπλέον σας προκαλεί να καταστρέψετε και τις ναζιστικές εγκαταστάσεις. Η αποστολή «Target Fuhrer» θα είναι διαθέσιμη σε όσους προ-παραγγείλουν το Sniper Elite 4.

    image

    To παιχνίδι εκτυλίσσεται αμέσως μετά τα γεγονότα του Sniper Elite III (2014), ενώ σας φέρνει στην Ιταλία του 1943. Αναλαμβάνετε το ρόλο του ακροβολιστή Karl Fairburne και πάλι, ο οποίος θα παλέψει πλάι στην Αντίσταση κατά του φασισμού (και πιθανότατα του Μουσολίνι).

    image-2

    Το Sniper Elite 4 θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου 2017 για PlayStation 4, Xbox One και PC.

    sniper elite 4

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles