15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Διαχειρίσου τις ρυθμίσεις των Κοινωνικών Δικτύων μέσα από ένα site!

    Είναι κάπως κουραστικό και χρονοβόρο μερικές φορές να αλλάζεις σε πολλά Κοινωνικά Δίκτυα τη φωτογραφία προφίλ ή τον κωδικό πρόσβασης κλπ. Απαιτεί χρόνο να βρεις την κάθε ρύθμιση στο σωστό μέρος, ειδικά όταν είσαι εγγεγραμμένος σε πολλά Κοινωνικά Δίκτυα. Υπάρχει ένα site, το οποίο θα διευκολύνει τη δουλειά αυτή για σένα και θα σου «δείξει το δρόμο» γρήγορα και εύκολα.

    social media settings

    Το blisscontrol.com είναι ένα απλό site με συγκεκριμένη χρήση. Μόλις μπεις σε αυτό, θα παρατηρήσεις δύο πλαίσια. Στο αριστερό πλαίσιο επιλέγεις τη ρύθμιση που επιθυμείς να βρεις και στο δεξί πλαίσιο επιλέγεις το Κοινωνικό Δίκτυο στο οποίο απευθύνεσαι. Ένας συνδυασμός για παράδειγμα είναι ο εξής: Change profile picture και Twitter, για αλλαγή της φωτογραφία προφίλ στο Twitter. Ύστερα, απλώς κάνεις κλικ στην επιλογή «GO».

    Δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος για κλοπή του κωδικού πρόσβασης που χρησιμοποιείς στα Κοινωνικά Δίκτυα, αφού το site αυτό σε κατευθύνει κάθε φορά στο Κοινωνικό Δίκτυο το οποίο επέλεξες και στο σωστό σημείο για τη ρύθμιση που επέλεξες. Η λίστα του site περιέχει 13 Social Media sites και 12 βασικές ρυθμίσεις αυτών.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles