21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    SocialSpace Academy: Νέα επιχορηγημένα Σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης και βελτίωσης δεξιοτήτων

    Μια νέα σειρά επιχορηγημένων εκπαιδευτικών Σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά τον ερχόμενο μήνα ανακοίνωσε η SocialSpace Academy. Πιο συγκεκριμένα, για τον μήνα Απρίλιο προσφέρονται οι ακόλουθες επιλογές κατάρτισης και βελτίωσης δεξιοτήτων:

    Εξυπηρέτηση Πελατών: Καινοτόμες Πρακτικές Ενίσχυσης της Παραγωγικότητας και της Ανάπτυξης (Έναρξη: 7 Απριλίου 2021)

    Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι 100% επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ και περιλαμβάνει 14 ώρες εκπαίδευσης και 4 ώρες επίσκεψης του εκπαιδευτή σε ρόλο συμβούλου στην εταιρεία/Οργανισμό σας.

    Στόχος της επίσκεψης είναι η εφαρμογή των όσων θα έχετε διδαχθεί, προσαρμοσμένη στα δεδομένα και τις ανάγκες της εταιρείας σας. Στη συνάντηση θα έχετε επίσης την ευκαιρία να αναλύσετε όλα τα θέματα που σας απασχολούν λεπτομερώς.

    Το εν λόγω πρόγραμμα θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να διαχειρίζονται την εξυπηρέτηση πελατών με τον πιο παραγωγικό τρόπο ώστε να μειώνεται το λειτουργικό κόστος και να αυξάνονται οι ευκαιρίες ανάπτυξης. Επίσης μέσα από την κρίση του Covid-19, έχει διαφανεί ως ανάγκη όπως οι εταιρείες επαναξιολογήσουν την προσέγγιση προς τους πελάτες τους, δεδομένου ότι οι ανάγκες των πελατών έχουν επίσης διαφοροποιηθεί.

    Εργατική Νομοθεσία – Σχέδιο Κοινωνικών Ασφαλίσεων – PayrollGDPR (Έναρξη: 7 Απριλίου 2021)

    Σκοπός του προγράμματος αυτού είναι να αναπτύξετε τις γνώσεις σας στις πρόσφατες αλλαγές στη Νομοθεσία, στις αλλαγές στην επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα GDPR 2016/679 και στις τελευταίες αποφάσεις Ανώτατου & Εργατικού Δικαστηρίου. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις ευέλικτες μορφές εργασίας εν μέσω COVID 19, για εξοικονόμηση κόστους και αποφυγή απολύσεων στην περίοδο μετά τη λήξη των σχεδίων στήριξης ΥΕΚΑ.

    Αποτελεσματικές Τεχνικές Διοίκησης & Διαχείρισης Έργων  (Έναρξη: 16 Απριλίου 2021)

    Σκοπός του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι να αναλύσει την βασική μεθοδολογία Διοίκησης Έργου, τις αρχές, τεχνικές και τα εργαλεία που βοηθούν και ενισχύουν τους υπεύθυνους υλοποίησης ενός έργου, ώστε να το διαχειριστούν με επιτυχία.

    Μεταξύ άλλων οι συμμετέχοντες θα:

    1 – Μάθουν να διαχειρίζονται, ελέγχουν και διορθώνουν ένα έργο ανεξαρτήτου μεγέθους.

    2 – Αναπτύξουν τεχνικές και μεθοδολογίες διαχείρισης ενός έργου.

    3 – Χρησιμοποιήσουν εργαλεία απαραίτητα για τη διαχείριση ενός έργου.

    4 – Μπορούν να εντοπίσουν τους πιθανούς κινδύνους και εμπόδια που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια υλοποίησης ενός έργου.

    5 – Αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες ενός διαχειριστή έργων.

    6 – Αναλάβουν τον ρόλο του Διαχειριστή Έργων καθ’ όλη την διάρκεια ζωής ενός έργου (εκκίνηση, σχεδιασμό, εκτέλεση, παρακολούθηση και κλείσιμο) μέσα από την εφαρμογή τεχνικών και παραδειγμάτων.

    Σχεδιασμός & Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων (SEO): Τεχνικές κατάταξης της ιστοσελίδας σας στα πρώτα αποτελέσματα της Google (Έναρξη: 20 Απριλίου 2021)

    Το πρόγραμμα SEO θα σας βοηθήσει άμεσα και πρακτικά στην αναβάθμιση της υφιστάμενής σας ιστοσελίδας, καθώς και στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη μιας νέας ελκυστικής και αποδοτικής ιστοσελίδας, η οποία θα είναι σε θέση να εμφανιστεί στα πρώτα αποτελέσματα της Google, να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες, και αποτελεσματικά να μετατρέψει τους επισκέπτες σε πελάτες. 

    Motion Graphics & Animation Techniques for Successful Promotional Video με την χρήση του After Effects CC (Έναρξη: 12 Απριλίου 2021)

    Το λογισμικό Adobe After Effects χρησιμοποιείται παγκοσμίως από εταιρείες ανεξαρτήτου κλάδου, στην παραγωγή animated video για προωθητικούς σκοπούς και αναγνωρίζεται ως το  Νο1 επαγγελματικό εργαλείο επεξεργασίας βίντεο και δημιουργίας video effects με θεαματικά αποτελέσματα.

    Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν σημαντικές γνώσεις και δεξιότητες στο After Effects σε επαγγελματικό επίπεδο, ούτως ώστε να είναι σε θέση να δημιουργούν κινούμενα γραφικά (motion graphics) και να προσθέτουν εντυπωσιακά οπτικά ειδικά εφέ (visual effects) στα βίντεο.

    Απαιτήσεις Ασφάλειας & Υγείας στον Ξενοδοχειακό Κλάδο με Βάση του FTO  (Έναρξη: 27 Απριλίου 2021) 

    Στο σεμινάριο θα αναπτυχθούν ζητήματα που σχετίζονται με τις νομικές απαιτήσεις της επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων, αλλά και των πελατών σε εγκαταστάσεις ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων βάσει απαιτήσεων του FTO (Federation of Tour Operators), ενώ παράλληλα θα γίνει ανάλυση των απαιτήσεων ασφάλειας (Health and Safety Standards) των μεγαλύτερων διεθνών Tour Operators.

    Για να δείτε όλα τα σεμινάρια που προσφέρει η SocialSpace Academy πατήστε εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles