18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Socialway eServices: Δωρεάν webinar για τα νέα Σχέδια χορηγιών ψηφιακής αναβάθμισης επιχειρήσεων

    Δωρεάν διαδικτυακή παρουσίαση με θέμα «Ενημέρωση και διεκπεραίωση των Σχεδίων επιχορήγησης για ψηφιακή αναβάθμιση Μονάδων μεταποίησης / εμπορίας Γεωργικών προϊόντων – Ειδικές μορφές τουρισμού», διοργανώνει την ερχόμενη Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 στις 15:00, η εταιρεία Socialway eServices σε συνεργασία με την SLOA. Για δωρεάν εγγραφή πατήστε εδώ.

    Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα αναλυθούν διεξοδικά και θα απαντηθούν ερωτήματα αναφορικά με την αξιοποίηση των νέων ανοικτών προσκλήσεων του Υπουργείου Εμπορίας Βιομηχανία για παραχώρησης χορηγιών σε μεταποιητικές και εμπορικές επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα καθώς και στις επιχειρήσεις που παρέχουν ειδικές μορφές τουρισμού.

    Σε ότι αφορά τις μεταποιητικές και εμπορικές επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα, οι χορηγίες θα καλύπτουν παραγωγικές επενδύσεις για αναβάθμιση ή/και δημιουργία υποστατικών, την προμήθεια νέου εξοπλισμού, τα απαραίτητα μεταφορικά μέσα, γενικά έξοδα αλλά και δαπάνες που συνδέονται με την ψηφιακή αναβάθμιση των επιχειρήσεων , λογισμικά εξυπηρέτησης των επιχειρήσεων και πελατών καθώς και δαπάνες για την δημιουργία εταιρικού site ή/και e-shop. Τα ποσά ενίσχυσης των επιχειρήσεων ανέρχονται έως και 500.000 ευρώ για το σύνολο της επένδυσης.

    Τέλος, να σημειωθεί ότι για τις ειδικές μορφές τουρισμού, οι χορηγίες καλύπτουν αμοιγώς την επένδυση για την ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών τους μέσω της χρήσης νέων ψηφιακών εργαλείων, όπως η δημιουργία ιστοσελίδας και συστήματος κρατήσεων καθώς και η αναβάθμιση της προβολής των επιχειρήσεων στο WEB, ώστε να μπορούν να προβάλουν διεθνώς το προϊόν τους, όσο και στην τοπική αγορά. Οι ενισχύσεις ανέρχονται σε 7.000 ευρώ ανά πρόταση.

    Κάνε εγγραφή εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles