18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    SoftOne Κύπρου: Συμπλήρωσε 2 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην αγορά της Κύπρου

    Τα αποτελέσματα της επιχειρηματικής της πορείας κατά τα πρώτα δύο έτη δραστηριοποίησής της στην αγορά της Κύπρου, παρουσίασε σήμερα η εταιρεία ανάπτυξης business λογισμικού, SoftOne Κύπρου, σε δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε στην Λευκωσία. Όπως αναφέρθηκε κατά την παρουσίαση, η εταιρεία βρίσκεται στην Κύπρο από το 2017, και υλοποιώντας ένα φιλόδοξο πλάνο επενδύσεων ύψους €1 εκ., στοχεύει στην καθιέρωση της στην κορυφή της τοπικής αγοράς του business software. Παράλληλα, αναπτύσσοντας και υποστηρίζοντας σύγχρονες λύσεις μηχανογράφησης μέσω ενός ισχυρού δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών, η SoftOne Κύπρου, όπως αναφέρθηκε,  είναι σε θέση να υποστηρίξει ιδανικά τις ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους, ενσωματώνοντας σε μία ισχυρή πλατφόρμα το σύνολο των επιχειρησιακών της λειτουργιών και προσφέροντας με αυτό τον τρόπο νέα εργαλεία στους υπαλλήλους της, τα οποία οδηγούν την εταιρική ανάπτυξη σε νέα επίπεδα.

    Στην συνεχεία της παρουσίασης έγινε ιδιαίτερη αναφορά και επισημάνθηκε το γεγονός ότι κατά τα δύο χρόνια δραστηριοποίησής της SoftOne στην Κύπρο, η εταιρεία επένδυσε σε μια ισχυρή ομάδα εργαζόμενων, αποτελούμενη στο σύνολό της από στελέχη της τοπικής αγοράς με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο, η οποία με τη σειρά της κατάφερε να δημιουργήσει ένα ισχυρό πελατολόγιο 172 συνεργασιών. Η διαρκής ανάπτυξη του πελατολογίου της εταιρείας σε αυτό το διάστημα οδήγησε την SoftOne στην περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της SoftOne στην τοπική αγορά, προσθέτοντας ένα ακόμη σημείο εξυπηρέτησης στη Λευκωσία. Μέσω των δύο γραφείων που διατηρεί η εταιρεία σε Λευκωσία και Λεμεσό η διοικητική ομάδα και οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της είναι σε θέση πλέον να υποστηρίζουν αποτελεσματικά τις απαιτήσεις των πελατών της, εγγυώμενοι την παροχή λύσεων και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας για κάθε κυπριακή επιχείρηση.

    Ο Country Manager της SoftOne Κύπρου, κ. Τρύφωνας Παπάζογλου, μιλώντας στο πλαίσιο της διάσκεψης τόνισε: «Ξεκινήσαμε στην Κύπρο πριν δύο χρόνια προσφέροντας μία διαφοροποιημένη πρόταση αξίας σε όλα τα τμήματα της αγοράς, με άξονα το digital transformation, συνιστώντας τον ιδανικό συνεργάτη για κάθε σύγχρονη, κυπριακή επιχείρηση. Η τοπική αγορά σε αυτό το διάστημα έχει αποδείξει την εμπιστοσύνη της στα βραβευμένα προϊόντα και λύσεις της SoftOne και από τη μεριά μας χαιρόμαστε ιδιαιτέρως όταν βοηθούμε με αυτά τα απαραίτητα εργαλεία της σύγχρονης εποχής τις κυπριακές εταιρείες, ανεξαρτήτως μεγέθους, να αναπτυχθούν περαιτέρω. Ακολουθώντας πιστά το στρατηγικό μας πλάνο, προσβλέπουμε στη διατήρηση της αναπτυξιακής πορείας της εταιρείας μας, ώστε το επόμενο διάστημα να καθιερωθούμε στην κορυφή της κυπριακής αγοράς».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles