17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    SoftOne Κύπρου: Το Soft1 Payroll επέλεξε η Ομόνοια Λευκωσίας για τον εκσυγχρονισμό των εσωτερικών της διαδικασιών

    SoftOne logo

    Στον εκσυγχρονισμό των εσωτερικών της διαδικασιών, με την χρήση σύγχρονων τεχνολογικών λύσεων της SoftOne Κύπρου – μίας από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες ανάπτυξης και διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών business software – προχώρα η Ομόνοια Λευκωσίας. Πιο αναλυτικά, με την χρήση της λύσης Μισθοδοσίας Soft1 Payroll, η οποία υλοποιήθηκε για λογαριασμό της Ομόνοιας  από την εταιρεία Conalto – επίσημο συνεργάτη της SoftOne Κύπρου – η Οικονομική Διεύθυνση της Ομόνοιας, θα είναι πλέον σε θέση να παρακολουθεί και να επεξεργάζεται λεπτομερώς τις δαπάνες της μισθοδοσίας, κατανέμοντάς τες σε επιμέρους κέντρα κόστους εργαζομένων. Παράλληλα, με την προηγμένη αυτή τεχνολογική λύση, θα παρέχεται η δυνατότητα εκτέλεσης όλων των εργασιών που αφορούν τη μισθοδοσία του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς και την άμεση πρόσβαση σε δεδομένα από οπουδήποτε, οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

    Να σημειωθεί ότι οι λόγοι που οδήγησαν την Ομόνοια Λευκωσίας στην επιλογή του Soft1 Payroll ήταν μεταξύ άλλων η ανάγκη για πολύ πιο εύκολη και σωστή διεκπεραίωση σημαντικών λειτουργιών του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μεταξύ αυτών ο υπολογισμός λογιστικών προβλέψεων μισθοδοσίας, η παρακολούθηση κέντρων κόστους εργαζομένων και η κατανομή της μισθοδοσίας σε αυτά, η αναλυτική διαχείριση εταιρικών οχημάτων και η σύνδεσή τους με καρτέλες, η διαχείριση ημερολογίου εργασίας και η αυτόματη ενημέρωση μισθοδοσίας.

    Αξιοποιώντας την ισχυρή λειτουργικότητα που προσφέρει το Soft1 Payroll, η Ομόνοια Λευκωσίας είναι πλέον σε θέση να ανταποκρίνεται πλήρως στις νομικές της υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα διασφαλίζει την απόλυτη -και σε διαρκή βάση- εναρμόνισή της με τη φορολογική νομοθεσία. Η ευκολία χρήσης, η ακρίβεια των υπολογισμών και οι αυξημένες δυνατότητες παραμετροποίησης, καθιστούν την εφαρμογή ένα πολύτιμο σύμμαχο για την καθημερινή λειτουργία του ποδοσφαιρικού σωματείου της Λευκωσίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles