18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    SoftOne: Τέσσερα χρόνια επιτυχημένης πορείας στην κυπριακή αγορά

    Τέσσερα χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Κύπρο συμπληρώνει φέτος η SoftOne Technologies, μία από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες ανάπτυξης επιχειρηματικού λογισμικού στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia.

    Δραστηριοποιούμενη επιτυχώς από το 2017 στην κυπριακή αγορά, η SoftOne αριθμεί ήδη ένα πελατολόγιο που υπερβαίνει τις 250 επιχειρήσεις. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Λεμεσό και τη Λευκωσία, διακεκριμένα και έμπειρα στελέχη στο δυναμικό της και ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών, εγγυάται την παροχή λύσεων ERP και CRM υψηλής προστιθέμενης αξίας, που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις κάθε κλάδου της αγοράς: από την παραγωγή και τις κατασκευές, έως τον τομέα της υγείας, το χονδρεμπόριο – λιανεμπόριο και την τουριστική βιομηχανία.

    Παρά τις δυσμενείς συνθήκες που διαμορφώθηκαν για την εγχώρια επιχειρηματική κοινότητα, η SoftOne συνέχισε την ανοδική της πορεία και το 2020, καταγράφοντας θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης για 4η συνεχόμενη χρονιά. Εξίσου ευοίωνες φαντάζουν οι προβλέψεις και για το 2021, καθώς ήδη κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους, η εταιρεία παρουσιάζει αύξηση εσόδων της τάξεως του 23%, γεγονός που επιβεβαιώνει τη δυναμική της SoftOne και τη σταδιακή αύξηση του μεριδίου της στην κυπριακή αγορά.

    Καταλυτικό ρόλο σε αυτό, διαδραματίζουν οι cloud λύσεις και υπηρεσίες της SoftOne, οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 80% του συνόλου των εγκαταστάσεων της εταιρείας και τυγχάνουν ολοένα και μεγαλύτερης απήχησης στην κυπριακή αγορά, καθώς συνδράμουν έμπρακτα τις προσπάθειες των επιχειρήσεων να διασφαλίσουν την απρόσκοπτη λειτουργία τους υπό οποιεσδήποτε συνθήκες όπως  αυτές της απομακρυσμένης εργασίας (όπως επιβεβαιώνεται και από σχετικές έρευνες ικανοποίησης πελατών).

    Με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών λειτουργίας των γραφείων της SoftOne στην Κύπρο, ο Country Manager της εταιρείας, κ. Τρύφωνας Παπάζογλου, ανέφερε: «Η SoftOne παρουσιάζει στην κυπριακή αγορά μία ολοκληρωμένη πρόταση αξίας, που επιτρέπει σε κάθε επιχείρηση, από κάθε κλάδο, να θέσει τις βάσεις για τον ψηφιακό της μετασχηματισμό. Η εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν οι επιχειρήσεις στις cloud λύσεις της SoftOne, αποτελεί σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουν οι άνθρωποι και οι συνεργάτες μας, αλλά και εχέγγυο για την επίτευξη των αναπτυξιακών μας στόχων και την ανάδειξή μας σε κορυφαίο Cloud ERP Provider στην κυπριακή αγορά.»

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles