15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Software Deal: Office 2019 Pro στα 41,99 €, Windows 10 Pro στα 10,26 €

    Το Microsoft Office είναι η πιο δημοφιλής σουίτα εργαλείων παραγωγικότητας που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια εργαζόμενους, φοιτητές και συγγραφείς – σε όλο τον κόσμο!

    190326-728-360-5-GO24

    Ονομάζεται Suite καθώς παρέχει όλα τα απαραίτητα για τις καθημερινές εργασίες παραγωγικότητας: Συμπεριλαμβανομένου ενός προγράμματος επεξεργασίας κειμένου για τη δημιουργία / επεξεργασία κειμένων, ενός εργαλείου Spreadsheet για τον υπολογισμό / ανάλυση δεδομένων, μιας εφαρμογής sideshow για την προώθηση των παρουσιάσεών σας, Database management, E-mail app, και πολλά άλλα.

    Αν σκοπεύετε να αναβαθμίσετε ή αν είστε νέος στο Microsoft Office, υπάρχουν αρκετές επιλογές για να διαλέξετε. Ενώ το Office 2016 είναι ακόμα δημοφιλές και παραμένει μια σταθερή επιλογή, υπάρχουν πολύ καλύτερες και πιο πρόσφατες εναλλακτικές λύσεις – όπως το Office 2019 ή το Office 365.

    Το Office 2019 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής Microsoft Suite! Συνδυάζει όλα τα κλασικά εργαλεία από προηγούμενες εκδόσεις, με νέες λειτουργίες εξοικονόμησης χρόνου και εύκολο στη χρήση interfaceόλα ειδικά σχεδιασμένα για Επιχειρήσεις! Το πιο σημαντικό είναι ότι πρόκειται για ένα λογισμικό πληρωμής μιας χρήσης, σε αντίθεση με τις συνδρομές χρόνου του Office 365.

    Τώρα στο κύριο ερώτημα: Πού μπορείτε να το αγοράσετε σε μια λογική τιμή;

    Το GoodOffer24 κυκλοφόρησε τα τελευταία Spring Promotion Deals – με έκπτωση έως 20% EXTRA σε όλα τα προϊόντα λογισμικού! Απλά χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο κωδικό έκπτωσης «JGO24SP20« και αρπάξτε την τελευταία και μεγαλύτερη έκδοση της Microsoft σε μια πολύ προσιτή τιμή! Εδώ είναι μερικές από τις δροσιστικές προσφορές τους για αυτήν την Άνοιξη:

    Το GoodOffer24.com προσφέρει μια τεράστια προσφορά – με το Office 2019 σε μια ακαταμάχητη τιμή! Απλά χρησιμοποιήστε τον παρακάτω κωδικό «JGO24OFFICE2019» και κερδίστε έκπτωση EXTRA 30% στην ήδη χαμηλή τιμή!

    190326-728-360-2-GO24

    Εκτός από το Office, μπορείτε να βρείτε τις πιο εκπληκτικές προσφορές στο τμήμα Λογισμικού τους, με τα πιο δημοφιλή προϊόντα της Microsoft! Ας ρίξουμε μια ματιά στις καλύτερες επιλογές:

    1,30% έκπτωση με το κουπόνι έκπτωσης JGO24OFFICE2019– Με το Microsoft Office 2019.

    2,20% έκπτωση με το κουπόνι έκπτωσης JGO24SP20 – με το πιο δημοφιλές λογισμικό της Microsoft. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες προσφορές τους αυτή τη στιγμή:

    Γιατί το GoodOffer24;

    Το GoodOffer24.com είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη ηλεκτρονική πλατφόρμα που πουλάει άδειες χρήσης λογισμικού, Video Game κλειδιά και κάρτες παιχνιδιών – όλα σε εξαιρετικές τιμές! Με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας και εξαιρετικά θετικό feedback από τους χρήστες, το GoodOffer24 συνεχίζει να λάμπει με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά!

    Εύκολο στην αγορά, εύκολο στην πληρωμή!

    Η αγορά στο GoodOffer24.com είναι τόσο εύκολη όσο ποτέ! Σύντομα μετά την παραγγελία, θα λάβετε ένα email με τα Product keys σας – χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε ημέρες για απάντηση! Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικές μεθόδους πληρωμής, όπως PayPal (συνιστάται) ή πιστωτική κάρτα. Τέλος, αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, το Customer Support είναι εκεί για να σας δώσει γρήγορη και λεπτομερή βοήθεια.

    Λοιπόν, τι περιμένετε; Ρίξτε μια γρήγορη ματιά στην ιστοσελίδα τους! Σίγουρα θα βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει – σε μια κορυφαία τιμή!

    Μάθετε περισσότερα στο: www.GoodOffer24.com

    Customer Service E-mail: [email protected]

    Facebook Σελίδα: www.facebook.com/GoodOffer24

    Μπορείτε να δοκιμάσετε άμεσα το Goodoffer24.com ακολουθώντας τον σύνδεσμο. Το κουπόνι θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles