18.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το full trailer του Solo: A Star Wars Story κυκλοφόρησε και μας άνοιξε την όρεξη!

    Ύστερα από ένα μάλλον σύντομο και «μικρό ορεκτικό» που δεν ήταν άλλο από το teaser trailer του Solo: A Star Wars Story που προβλήθηκε στο πλαίσιο του Super Bowl, έφτασε η στιγμή για να απολαύσουμε το κυρίως πιάτο. Το εν λόγω full trailer μας δίνει μία καλύτερη και πιο εμπεριστατωμένη εικόνα για τον κόσμο του Solo, που φαίνεται να συνδυάζει στοιχεία από το Rogue One και από ένα διαστημικό western.

    Solo A star Wars Story

    Στο Solo: A Star Wars Story πρόκειται να ακολουθήσουμε τα πρώτα βήματα του τυχοδιώκτη Han Solo, ο οποίος είχε πάντοτε το όνειρο να γίνει ο πιο ικανός πιλότος στον γαλαξία. Φυσικά δεν είναι μόνο ο Han Solo που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία από το σύμπαν του Star Wars, καθώς στο πλευρό του έχει τον επιστήθιο φίλο του Chewbacca, αλλά και τον Lando Carlissian, έναν ήρωα που τον γνωρίσαμε στο Empire Strikes Back. Φυσικά, ξεχωριστή θέση στη νέα ταινία θα παίζει το εμβληματικό διαστημικό σκάφος Millennium Falcon, όπου μάλιστα θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον τρόπο που ο Han κατάφερε να το κερδίσει από τον Lando. Άλλοι χαρακτήρες που μας κινούν την περιέργεια στη νέα ταινία είναι η Qi’Ra, η οποία φαίνεται να έχει μία ξεχωριστή σχέση με τον Han, αλλά και ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Woody Harrelson, ο οποίος θα υποδυθεί τον μέντορα του Han. Η ταινία είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις σκοτεινές αίθουσες στις 25 Μαΐου και δεν σας κρύβουμε ότι ήδη μας έχει ανοίξει την όρεξη για τα καλά! Πατήστε το play στο video που ακολουθεί και απολαύστε…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles