21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Solo: A Star Wars Story, δείτε το νέο καταιγιστικό trailer!

    To Solo: A Star Wars Story αποτελεί την δεύτερη anthology ταινία από το σύμπαν του Star Wars, μετά το Rogue One και σίγουρα οι προσδοκίες για αυτό είναι πολύ μεγάλες για τους fans. Το Solo επικεντρώνεται στα νεανικά χρόνια του Han Solo, ενός χαρακτήρα που θεωρείται από τους πιο εμβληματικούς (κι αναγνωρίσιμους) όχι μόνο στο σύμπαν του Πολέμου των Άστρων, αλλά και στην ιστορία του κινηματόγραφου.

    solo_ew_han_1_ed4568fc.0

    Αν και η παραγωγή της συγκεκριμένης ταινίας πέρασε από 40 κύματα (με απολύσεις σκηνοθετών και μπόλικα reshoots), ωστόσο ο βραβευμένος σκηνοθέτης Ron Howard φαίνεται ότι μας ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό και συγχρόνως ιδιαίτερο, καθώς ήδη από τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, η νέα ταινία Star Wars δείχνει να διακρίνεται για τον ξεχωριστό “underground” χαρακτήρα της. Ο αγαπημένος ήρωας Han Solo (Alden Ehrenreich), μαζί με τον μέντορα του Beckett (Woody Harrelson), την αινιγματική Qi’ra (Emilia Clarke) και φυσικά τον Chewbacca ξεκινούν για ένα επικό και γεμάτη περιπέτεια ταξίδι που θα τους φέρει αντιμέτωπους όχι μόνο με τους εχθρούς τους, αλλά και με τις δυνάμεις της Αυτοκρατορίας. Φυσικά, στο επίκεντρο βρίσκεται η νεότερη εκδοχή του Millennium Falcon, του διαστημικού σκάφους που… “μιλάει” στις καρδιές των Star Wars Fans, ενώ στην ταινία αναμένεται να δούμε και τον παλιόφιλο του Han, Lando Carlissian. Το νέο trailer που μόλις κυκλοφορήσει και μπορείτε να παρακολουθήσετε διακρίνεται για την καταιγιστική δράση, αλλά και μπόλικο χιούμορ! Δείτε το και προετοιμαστείτε κατάλληλα για τις 24 Μαΐου που το Solo: A Star Wars Story θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles