18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πώς μία σέξι φωτογράφηση μόδας μπορεί να σου προκαλέσει ακατάσχετο γέλιο

    Γίνεται να βλέπεις μία καυτή φωτογράφηση και να κλαίς από τα γέλια. Γίνεται. Στην Ελλάδα.

    Scott Eastwood

    Ο γνωστός, πολύ γνωστός Clint Eastwood έχει ένα γιο. Τον Scott Eastwood. Μοιάζει αρκετά στον πατέρα του και, για να πούμε την πικρή αλήθεια, είναι πολύ πιο ωραίος από τον πατέρα του. Πέρα από τα γαλάζια μάτια και τις φοβερές γωνίες στο πρόσωπο, έχει αυτό το κάτι που κάνει τις περισσότερες γυναίκες (και άντρες) να λιώνουν.

    enhanced-buzz-wide-2497-1379426320-30

    Ο Scott Eastwood φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Town and Country με τον φακό του Noe DeWitt, σε ένα vintage σκάφος, φορώντας διάφορα πανάκριβα αξεσουάρ μόδας. Πού είναι το αστείο;

    Το αγαπημένο Buzzfeed, αναδημοσιεύει τις φωτογραφίες του Scott Eastwood, δηλώνοντας με ενθουσιασμό στον τίτλο του πόσο σέξι βρίσκει τον γιο του γνωστού ηθοποιού «Holy Crap, Clint Eastwood’s Son Is Super Hot». Κι εκεί αρχίζουν τα αστεία.

    Κάποιος από το Ελληνικό διαδίκτυο το διάβασε, δεν κατάλαβε πως το «Holy Crap» στον τίτλο, σημαίνει «Πω πω!» ή το αντίστοιχο που λέμε στους φίλους μας όταν κάτι μας ξαφνιάζει ευχάριστα του στυλ «Πω μ…. μου κοίτα εδώ» και το αποτέλεσμα είναι να αλλάξει το όνομα του σέξι Scott Eastwood σε … Holy Crap. Όνομα και επώνυμο. Δείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης της Ελληνικής Google εδώ.

    Ο συντάκτης που αποφάσισε να μετονομάσει τον Scott Eastwood σε Holy Crap, μάλλον θα πρέπει να του αγοράσει παπουτσάκια την επόμενη άνοιξη, ως νονός. Αν κρίνουμε από τα ρούχα και τα αξεσουάρ που χρησιμοποιήθηκαν στη φωτογράφηση, θα πρέπει να ξοδέψει πάρα πολλά λεφτά γι αυτό το δώρο.

    Thanks @t.georgakopoulos. Από το βράδυ που το είδαμε, κλαίμε από τα γέλια.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles