15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Sonic & All-Stars Racing Transformed review

    Το Sonic & All-Stars Racing Transformed της SEGA αποτελεί την πρώτη kart racing πρόταση για τους κατόχους του Wii U. Με τον Mario Kart τίτλο να αργεί ακόμα να ‘ρθει, ο Sonic και η παρέα του αναλαμβάνουν να σε ψυχαγωγήσουν αναπτύσσοντας ιλιγγιώδεις ταχύτητες σε γη, νερό και αέρα. Ω ναι, μόλις σου αποκάλυψα το δυνατό σημείο του παιχνιδιού και τη βασική του καινοτομία σε σχέση τόσο με τους προκάτοχούς του όσο και με τον ανταγωνισμό. There you go :)

    Πάντως σοβαρά, αν θες να διαβάσεις τα όσα γράφαμε για την έκδοση του παιχνιδιού σεPS3Xbox 360 και PC, πήγαινε στο σχετικό review και ρίξε μια ματιά εκεί ;)

    ΟΚ, σενάριο λοιπόν, ε; Τι σενάριο βρε; Ένα παιχνίδι αγώνων με καρτ είναι το Sonic & All-Stars Racing Transformed. Υπάρχουν διάφορα modes, προεξέχοντος του World Tour, στα οποία «σκοτώνεις» την ώρα σου ξεκλειδώνοντας διάφορα εξτραδάκια όπως καρτάκια, αναβαθμίσεις, νέα modes και άλλα τέτοια ωραία. Όσο πιο πολύ παίζεις, τόσο περισσότερο«φτιάχνεις» τα καρτ των χαρακτήρων του χρησιμοποιείς με αποτέλεσμα να εξοπλίζεσαι και καλύτερα εν όψει της συνέχειας που πάντα είναι δυσκολότερη…

    Για το πλήρες review με γκαλερί και βίντεο, πέρνα μια βόλτα απ’ το gameslife.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles