22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Sonic Runners! Ο Sonic επιστρέφει σε νέο mobile game για iOS και Android!

    Από τις πιο γνωστές ικανότητες του Sonic the Hedgehog, του αγαπημένου ήρωα που δημιούργησε η SEGA, είναι ότι αναπτύσσει ασύλληπτες ταχύτητες ενώ παράλληλα λατρεύει να πραγματοποιεί εντυπωσιακά άλματα. Πάνω σε αυτές τις ικανότητες στηρίζεται το Sonic Runners, το νέο endless runner 2D game για iOS και Android συσκευές, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη.

    sonic_runners_0_0

    Το Sonic Runners αναμένεται να είναι free-to-play και σκοπός των gamers θα είναι να κατευθύνουν τον Sonic μέσα από δεκάδες επίπεδα που η συνολική διάρκεια τους δεν θα ξεπερνάει τα 2 λεπτά. Αναλαμβάνοντας τον έλεγχο των κινήσεων του αγαπημένου ήρωα, οι gamers θα πρέπει πάντοτε να βρίσκουν το κατάλληλο timing και με συγχρονισμένα taps στην οθόνη να βοηθούν τον Sonic να αποφεύγει τα απειλητικά εμπόδια που βρίσκονται διάσπαρτα στο δρόμο του. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το Sonic Runners θα είναι εμπνευσμένο από τα επίπεδα των παλαιότερων Sonic games που κυκλοφόρησαν στη δεκαετία του ’90 στο SEGA Mega Drive και Master System, ενώ επίσης δεν θα λείπουν και τα boss fights με τον αγαπημένο σκαντζόχοιρο να αντιμετωπίζει αρκετές φορές τον σατανικό Dr. Robotnik. Όπως τόνισαν οι developers του Sonic Runners, o αγαπημένος ήρωας δεν θα είναι μόνος του σε αυτό το ταξίδι στην περιπέτεια, καθώς οι παίκτες θα μπορούν να ξεκλειδώσουν τόσο τον Tails όσο και τον Knuckles, οι οποίοι ως γνωστόν έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στο μοναδικό σύμπαν του Sonic the Hedgehog.

    Το Sonic Runners είμαστε βέβαιοι ότι θα κεντρίσει τη προσοχή των φανατικών φίλων του mobile gaming και δεν αποκλείεται να έχει ανάλογη επιτυχία με το Sonic Jump Fever. Για αυτό και δεν σας κρύβουμε ότι το περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!

    http://youtu.be/zohjxhYl53A

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles