22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Sonic. O διάσημος μπλε σκαντζόχοιρος γίνεται live-action ταινία!

    Ο Sonic είναι ένας από τους πιο εικονικούς και γνωστούς ήρωες στην ιστορία του gaming. Ειδικότερα πίσω στα 90s, όπου η SEGA μεσουρανούσε στον τομέα του hardware και κυκλοφορούσε τις κονσόλες Mega Drive, Game Gear και Master System, ο θρυλικός μπλε σκαντζόχοιρος έπαιζε ουσιαστικά το ρόλο του ανταγωνιστή του Mario της Nintendo. Οι χρυσές εποχές βέβαια της SEGA έχουν περάσει προ πολλού, καθώς ως γνωστόν η ιαπωνική εταιρεία δεν ασχολείται πλέον με τον τομέα του hardware. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Sonic έχει πάψει να αποτελεί μία ιδιαιτέρως αγαπητή και αναγνωρίσιμη φιγούρα στις τάξεις των gamers (κάθε άλλο θα λέγαμε).

    sonic

    Για αυτό και η πρόσφατη απόφαση της Sony να ξεκινήσει τα γυρίσματα μίας live-action ταινίας με πρωταγωνιστή τον ταχύτατο σκαντζόχοιρο δεν θα πρέπει να μας προκαλεί καμία εντύπωση. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι της Sony ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι στο υπό παραγωγή φιλμ θα συνδυάζονται η ζωντανή δράση με τα κινούμενα σχέδια, ενώ ανέθεσαν την παραγωγή της στον διάσημο παραγωγό Neal Moritz και την τεχνική υλοποίηση του project στην Marza Animation Planet, μία ιαπωνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του animation. Φυσικά μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα για το story της πρώτης επίσημης κινηματογραφικής απόπειρας του Sonic, καθώς  είναι πολύ νωρίς για να υπάρχει ένα πρώτο draft του σεναρίου. Ωστόσο, παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον να δούμε πως οι παραγωγοί θα καταφέρουν να χωρέσουν σε μία ταινία τα 20 και πλέον χρόνια του ιστορικού gaming franchise.

    sonic2

    Το σύμπαν του Sonic είναι τόσο μεγάλο, που σίγουρα οι σεναριογράφοι της νέας ταινίας δεν θα συναντήσουν πρόβλημα στο να αντλήσουν ιδέες από διάφορες φάσεις του ταχύτατου σκαντζόχοιρου. Ελπίζουμε όταν κυκλοφορήσει το αποτέλεσμα να είναι πολύ καλύτερο από την πρώτη live-action απόπειρα του Mario στον κινηματογράφο, καθώς δικαιολογημένα η ταινία Mario ήταν από τις χειρότερες ταινίες που έχουν υπάρξει ποτέ στην ιστορία του σινεμά.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles