16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Sonos Era 300 & Era 100: Μια νέα εποχή στον ήχο υψηλής ποιότητας μόλις ξεκίνησε!

    Στις 29 Μαρτίου 2023 η ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων SONOS για Ελλάδα και Κύπρο, παρουσίασε τα Sonos Era 300 και Sonos Era 100. Πρόκειται για την επόμενη γενιά έξυπνων ηχείων, κορυφαία στην κατηγορία τους, που εγκαινιάζουν ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στην καινοτομία του ήχου αλλά και του σχεδιασμού. H παρουσίαση έλαβε χώρα στον χώρο εκδηλώσεων Solid όπου παρευρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι από τον Τύπο.

    Το Era 100 είναι η επανασχεδίαση του One, του best-seller ηχείου της Sonos. Ελαφρώς μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του, διαθέτει ολοκαίνουργιο hardware και λογισμικό, με ακουστική και σχεδιασμό επόμενης γενιάς που προσφέρουν λεπτομερή στερεοφωνικό ήχο και βαθιά μπάσα.

    Το Era 300 είναι ένα επαναστατικό νέο ηχείο κατασκευασμένο για να προσφέρει απαράμιλλη εμπειρία Spatial Audio (χωρικό ήχο) με Dolby Atmos για ακροατές και δημιουργούς. Διαθέτει έξι ισχυρούς οδηγούς, πρωτοφανές για ένα compact ηχείο, που κατευθύνουν τον ήχο αριστερά, δεξιά, εμπρός και προς τα πάνω, προσφέροντας μια πρωτοποριακή ηχητική απόδοση με τεχνολογία Dolby Atmos που τοποθετεί τους ακροατές στην καρδιά των ταινιών και της μουσικής τους.

    Τα Era 300 και Era 100 είναι επίσης τα πρώτα ηχεία που έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τα νέα υπεύθυνα πρότυπα σχεδιασμού της Sonos, καθώς κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο πλαστικό (PCR) και τοποθετούνται σε συσκευασίες όπου το χαρτί είναι 100% βιώσιμης προέλευσης, ενώ έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας με κατανάλωση ισχύος κάτω από δύο watt όταν είναι σε αδράνεια και μια νέα προηγμένη λειτουργία όταν είναι σε sleep mode.

    Τόσο το Era 300 (€499) όσο και το Era 100 (€279) είναι διαθέσιμα παγκοσμίως από τις 28 Μαρτίου 2023. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles