19.6 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Sonos: Νέα αναβάθμιση με υποστήριξη DTS Digital Surround!

    Άμεσα διαθέσιμη στα app stores έγινε πρόσφατα η αναβάθμιση του λογισμικού Sonos S2, με νέες δυνατότητες συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για αποκωδικοποίηση DTS Digital Surround. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ενημέρωση του λογισμικού μέσα από την εφαρμογή Sonos (Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενημερώσεις Συστήματος > Έλεγχος για Ενημερώσεις).

    Η τάση “Hollywood at Home” συνεχίζει να κυριαρχεί. Το 60% των Αμερικανών ερωτηθέντων σε πρόσφατη έρευνα της Sonos, δήλωσε ότι προτιμά να βλέπει νέες ταινίες στο σπίτι παρά στους κινηματογράφους. Έχοντας αυτό υπόψη, η Sonos διευκολύνει ακόμη περισσότερο την απόλαυση του αγαπημένου σας περιεχομένου με εξαιρετικό ήχο, προσθέτοντας υποστήριξη για την αποκωδικοποίηση DTS Digital Surround, καθηλώνοντας τους χρήστες να απολαύσουν τους Blu-Ray δίσκους τους, τις κονσόλες παιχνιδιών και πολλά άλλα. Η ενημέρωση χρησιμεύει επίσης ως ένα επόμενο βήμα στην προσπάθεια της Sonos να εκδημοκρατίσει τον ήχο υψηλής ποιότητας με προϊόντα που είναι εύκολα στη χρήση, ακούγονται υπέροχα και είναι συμβατά με οποιαδήποτε μορφή ψυχαγωγίας.

    Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το τι είναι άμεσα διαθέσιμο στην εφαρμογή της Sonos:

    • DTS Digital Surround: Η εφαρμογή Sonos υποστηρίζει πλέον την αποκωδικοποίηση DTS Digital Surround στα προϊόντα Arc, Beam (Gen 2), Beam (Gen 1), Playbar, Playbase και Amp στην ενημέρωση S2. Οι χρήστες θα βλέπουν ένα σήμα στην οθόνη αναπαραγωγής της εφαρμογής Sonos όταν αναπαράγουν περιεχόμενο DTS Digital Surround.
    • Εξοικονόμηση μπαταρίας σε Roam και Move: Όταν αυτή η ρύθμιση είναι ενεργοποιημένη μέσω της εφαρμογής Sonos, τα φορητά ηχεία θα απενεργοποιούνται αυτόματα μετά από 30 λεπτά αδράνειας. Όταν η ρύθμιση είναι απενεργοποιημένη, το Move θα διατηρεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 30 ημέρες και το Roam έως και 70 ημέρες. Όταν η εξοικονόμηση μπαταρίας είναι ενεργοποιημένη, οι χρήστες θα πρέπει να ενεργοποιήσουν το Roam και το Move χρησιμοποιώντας το φυσικό κουμπί λειτουργίας πριν ξεκινήσουν την αναπαραγωγή μουσικής.
    • Ρυθμίσεις EQ στην οθόνη Αναπαραγωγής: Οι χρήστες iOS θα μπορούν πλέον να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις EQ, συμπεριλαμβανομένων των πρίμων, των μπάσων και της έντασης μέσω της οθόνης αναπαραγωγής της εφαρμογής Sonos. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις EQ από την οθόνη αναπαραγωγής, απλά πατήστε τη γραμμή ολίσθησης της έντασης και πατήστε το κουμπί ισοσταθμιστή στη δεξιά πλευρά. Η υποστήριξη σε Android θα είναι διαθέσιμη τους επόμενους μήνες.

     

    Σύντομα θα είναι διαθέσιμη η υποστήριξη για το Amazon Music Ultra HD και το Dolby Atmos Music.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles