24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Νέες τηλεοράσεις Sony Bravia 4K για την ελληνική αγορά!

    Σε ειδική παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα η Sony παρουσίασε τα νέα μοντέλα τηλεοράσεών της για την ελληνική αγορά, μεταξύ των οποίων και αρκετά με ανάλυση 4K, τα οποία θα είναι διαθέσιμα μέσα στο Μάιο. Παράλληλα η Sony σαν επίσημος χορηγός του Μουντιάλ 2014 στη Βραζιλία, ανακοίνωσε πως με κάθε αγορά Bravia άνω των 42 ιντσών από 2 Μαϊου, οι αγοραστές θα μπαίνουν σε κλήρωση για ένα PlayStation 4.

    sony bravia 4k

    Τα νέα μοντέλα με ανάλυση 4K θα ανήκουν στις σειρές X85, X9 και X95, τα οποία μαζί με τα W95 θα έχουν και την τεχνολογία Triluminos για μεγαλύτερη διαθέσιμη χρωματική παλέττα απεικόνισης. Τα W95, X9 και X95 θα διαθέτουν επίσης την τεχνολογία XDR της Sony (X-tended Dynamic Range, XDR Pro για την X95), η οποία προσφέρει επιλεκτική ρύθμιση της φωτεινότητας σε κάθε σημείο της οθόνης για το καλύτερο, οπτικά αποτέλεσμα, ενώ όλα τα μοντέλα, από το κορυφαίο μέχρι και το W8 θα υποστηρίζουν 3D περιεχόμενο.

    sony bravia 2014 (Large)

    Στον τομέα του ήχου, η Sony έκανε προσπάθεια να αυξήσει την ποιότητα και την απόδοση, χάρη στα ανασχεδιασμένα casings των τηλεοράσεών της, ώστε να χωρέσει σε αυτές μεγαλύτερα σετ ηχείων, αποτελούμενα από tweeters, woofers και subwoofers. Τα Long Duct Speakers, το Magnetic Fluid Speaker και το Bass Reflex Speaker συνδυάζονται για να αποδώσουν σωστά κάθε συχνότητα του ήχου προς τον χρήστη και όχι διαχέοντάς απλά στο χώρο, επίσης μέσω προσεκτικού σχεδιασμού και ειδικής τοποθέτησής τους. Με την τεχνολογία ClearAudio+ η επεξεργασία του ήχου είναι άμεση και δεν προηγείται down-grading του σήματος, με αποτέλεσμα υψηλότερη ποιότητα ακρόασης.

    sony bravia sound

    Βάρος δώθηκε και στην εμπειρία του χρήστη, με ειδικές λειτουργίες και δυνατότητες των Bravia TVs για να διευκολύνουν τη χρήση την αλληλεπίδραση με τα social media αλλά και την εύκολη συνδεσιμότητα μεταξύ διαφορετικών συσκευών και της τηλεόρασης (smartphones, tablets και όχι μόνο) με σκοπό το γρήγορο διαμοιρασμό περιεχομένου. Και με NFC δυνατότητες φυσικά.

    Ενδεικτικές τιμές για κάποια μοντέλα Bravia είναι τα €350 για την entry-level R4 (32″), τα €999 για την 50″ W8, τα €1.700 για την 55″ W9 και τα 3.200 για τη high-end 55″ X9. Οι νέες Bravia θα είναι διαθέσιμες από τέλη Μαϊου ενώ η Sony έχει ήδη κάνει διαθέσιμες αρκετές δημοφιλείς ταινίες σε 4K, μαζί με τις ήδη υπάρχουσες.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles