20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Sony: διέθεσε Playstation Video streaming app για Android smartphones

    Σίγουρα υπάρχουν χιλιάδες εφαρμογές για video streaming στο Play Store της Google, δύσκολα όμως θα βρείτε μία που να έχει αναπτυχθεί από τη Sony προσφέροντας πρόσβαση στο Playstation Network, με πληθώρα από TV Shows και Ταινίες, διαθέσιμες για ενοικίαση αλλά και αγορά, χωρίς να απαιτείται να είστε πριν συνδρομητές.

    Sony-Playstation-Video-app-840x410

    Το μεγαλύτερο προσόν του νέου app είναι αναμφίβολα ο στενός δεσμός του με το PlayStation Store, το ίδιο «κατάστημα» στο οποίο συνδέονται οι κονσόλες PlayStation 4, PlayStation 3 και Vita της εταιρίας. Έτσι αν αγοράσετε (ή νοικιάσετε) κάποια ταινία ή TV show σε μία από τις προαναφερθείσες συσκευές θα μπορείτε να την απολαμβάνετε σε όλες. Σύμφωνα με τη Sony η εφαρμογή προσφέρει τις τελευταίες ταινίες του Hollywood και τις πιο γνωστές σειρές κάθε είδους στις ΗΠΑ όπως Crimson Peak, The Walking Dead, Game of Thrones κ.α.

    Το PlayStation Video app είναι συμβατό με Android 4.4 και άνω ενώ είναι – μέχρι στιγμής- διαθέσιμο στην Αυστραλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ην. Βασίλειο. Σύντομα αναμένεται και στη χώρα μας ;)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles