20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Sony: ετοιμάζει PlayStation παιχνίδια για iOS και Android

    Από ότι φαίνεται η Sony θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Nintendo και θα ρίξει το ενδιαφέρον της και στον χώρο του mobile gaming, με την εταιρία να ανακοινώνει οτι θα δημιουργήσει ένα νέο τμήμα που θα ασχολείται αποκλειστικά με την μεταφορά τίτλων του Playstation στο Android και το iOS!

    screen-shot-2014-08-20-at-3-28-54-pm

    Αρχικά η εταιρία θα δώσει βάση στις αγορές της Ιαπωνίας και της Ασίας γενικότερα, που το mobile gaming είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο και στη συνέχεια, αν τα αποτελέσματα είναι θετικά, θα ασχοληθεί και με τις αγορές των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Το ειδικό αυτό τμήμα της Sony θα ξεκινήσει τις εργασίες του την 1η Απριλίου (όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο), την ίδια ημέρα που η Sony Computer Entertainment γίνεται Sony Interactive Entertainment, αν «πιάνετε» το υπονοούμενο.

    Για την ιστορία να αναφέρουμε οτι η Nintendo διάθεσε το πρώτο της παιχνίδι για κινητά πριν λίγες μέρες, με την ονομασία Miitomo. Σίγουρα δεν είναι ο super wow τίτλος που θα περίμενε κανείς από μια εταιρία όπως η Nintendo (με ιστορία στον χώρο) είναι όμως μια πρώτη προσπάθεια, που θα συνεχιστεί. Σε αντίθεση με τη Nintendo, η Sony υποσχέθηκε οτι οι πρώτοι της τίτλοι παιχνιδιών για κινητά θα είναι εντυπωσιακοί, τόσο στο story line, όσο και στα γραφικά/gameplay. 

    Για να δούμε…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles