12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Sony Glass Sound LSPX-S2: Ένα κομψό και μίνιμαλ, φορητό οικιακό ηχείο που θα σας ενθουσιάσει

    Η Sony ανακοίνωσε τo νέο ηχείο Glass Sound LSPX-S2, ένα κομψό και μίνιμαλ, φορητό οικιακό ηχείο, που χρησιμοποιεί τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του για να παράγει εκπληκτική ποιότητα ήχου.

    Sony Glass Sound LSPX-S2-2

    Κομψή σχεδίαση

    Συνδυάστε άνετα το ηχείο με τη διακόσμηση του σπιτιού σας, χάρη στο λεπτό του σχεδιασμό και το φινίρισμα του. Όποια και αν είναι η εσωτερική σας διακόσμηση, το ηχείο Glass Sound αποτελεί μια όμορφη προσθήκη στο χώρο σας.

    Τονώστε την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με τη λειτουργία φωτός κεριού. Αυτή η ρύθμιση παρέχει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα φωτισμού, για να μετατρέψετε το σπίτι σας σε έναν ήρεμο χώρο, για λίγες στιγμές απόδρασης από την καθημερινότητα.

    Sony Glass Sound LSPX-S2-3

    Κρυστάλλινος, καθαρός ήχος

    Απολαύστε αυθεντικό, κρυστάλλινο ήχο που μπορεί να γεμίσει κάθε γωνιά του δωματίου, χάρη στη μοναδική τεχνολογία Advanced Vertical Drive της Sony, η οποία επιτρέπει στο ηχείο να αναπαράγει ήχο 360 μοιρών. Το ίδιο το γυάλινο οργανικό σώμα δονείται, μετά από το πάτημα του ενεργοποιητή, ο οποίος βρίσκεται στο κάτω μέρος, για να κατανείμει τον ήχο κατακόρυφα με κατεύθυνση 360 μοιρών. Το γυάλινο οργανικό δοχείο έχει μια ευρύτερη επιφάνεια (σε σύγκριση με τα συμβατικά ηχεία), για τη δημιουργία κρυστάλλινου ήχου με ελάχιστη απώλεια έντασης. Επιπλέον, το ηχείο είναι συμβατό με ήχο υψηλής ποιότητας (Hi-Res Audio), με στόχο να μπορείτε να ακούτε τη μουσική με τον τρόπο που προορίζεται από τον καλλιτέχνη.

    Sony Glass Sound LSPX-S2

    Εύκολη Ακρόαση

    Το ηχείο Glass Sound διαθέτει ένα μικρό, συμπαγές σώμα με διάρκεια ζωής μπαταρίας 8 ώρες, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε οπουδήποτε στο σπίτι. Είτε πρόκειται για μια ζεστή οικογενειακή συγκέντρωση, είτε για μια στιγμή χαλάρωσης για τον εαυτό σας, αυτό το ηχείο πρόκειται να καλύψει κάθε ανάγκη σας.

    Δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο το να ακούτε μουσική μέσα από το ηχείο Glass Sound. Με σύνδεση Bluetooth, μπορείτε να συνδέσετε γρήγορα το smartphone με το ηχείο σας και να ξεκινήσετε τη χαλαρωτική σας απόδραση. Το ηχείο είναι επίσης συμβατό με NFC One-Touch για ακόμα πιο γρήγορη και βολική σύνδεση. Χάρη στη λειτουργία «Push & Play», απλά πατήστε το ειδικό κουμπί στο ηχείο για να μεταδώσετε τραγούδια, μέσω του Spotify Connect, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε στο τηλέφωνό σας για πρόσβαση στη μουσική σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ασύρματη λειτουργία Multi-room για να συνδεθείτε με έως και 10 άλλες συμβατές συσκευές ήχου Sony, μέσω Wi-Fi. Δημιουργήστε έναν ασύρματο Multi-room σχηματισμό και μετατρέψτε κάθε δωμάτιο σε ένα γαλήνιο χώρο.

    Sony Glass Sound LSPX-S2-4

    Το ηχείο Glass Sound LSPX-S2 θα είναι διαθέσιμο από το Μάιο του 2019.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles