15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η Sony παρουσίασε νέες Hi-Res audio συσκευές στην Ελλάδα!

    Η Sony ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς προιόντων ήχου υψηλής ανάλυσης στην Ελλάδα. Οι νέες συσκευές προσφέρουν πληθώρα επιλογών και έναν ιδανικό συνδυασμό απαράμιλλης ποιότητας, εμφάνισης και τεχνολογίας, χαρίζοντας την απόλυτη εμπειρία ακρόασης.

    20141205_134730 (Large)

    Η ανακοίνωση της Sony έγινε στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων συσκευών ήχου υψηλής ανάλυσης σε δημοσιογράφους, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Black Duck Multiplarte, στην Πλατεία Καρύτση. Mια ξεχωριστή έκθεση με πορτραίτα δημοφιλών μουσικών έλαβε χώρα στην gallery του Black Duck, όπου είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την ευρύτερη γκάμα των προϊόντων ήχου της εταιρείας.

    3

    Πιό συγκεκριμένα είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε πολλά stereo headsets για κάθε χρήστη, από sports ακουστικά για σκληρή χρήση και με έξυπνο σύστημα στερέωσης στο αυτί μέχρι πλήρως ρυθμιζόμενα ear-over και ear-in sets για χρήση στο σπίτι, στο γραφείο, στο δρόμο, αλλά και ακουστικά για business χρήστες. Όλα σε high-end επίπεδο χαρακτηριστικών, κατασκευής και σχεδιασμού, με εντυπωσιακή απόδοση ήχου.

    20141205_135052 (Large)

    Η εκδήλωση απογειώθηκε με την παρουσία του δημοφιλούς εγχώριου μουσικού σχήματος, Penny and the Swinging Cats, τα μέλη του οποίου μας διασκέδασαν με τη μουσική τους, δίνοντάς μας μια καλή “γεύση” του ήχου υψηλής ανάλυσης που προσφέρουν οι συσκευές ήχου της Sony.

    20141205_134712 (Large)

    Στον ίδιο χώρο προβλήθηκε βίντεο από την αντίστοιχη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, όπου τα μέλη του δημοφιλούς συγκροτήματος Editors, μοιράστηκαν την δική τους εμπειρία από τον ήχο που αποδίδουν τα προϊόντα της Sony.

    20141205_142804 (Large)

    Επιπλέον, στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα νέα ακουστικά MDR-1ADAC σε συνδυασμό με τον ενισχυτή ακουστικών PHA-3AC, ιδανικά για ακρόαση ήχου υψηλής ανάλυσης, το εξαιρετικά κομψό Walkman NWZA15 με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, όμοια με αντίστοιχα κορυφαίων hi-fi, καθώς επίσης και το κορυφαίο σύστημα ασύρματων ηχείων SRSX9.

    Όλες οι συσκευές είναι διαθέσιμες εντός στην ελληνική αγορά και θα τις βρείτε στα καταστήματα και το επίσημο δίκτυο μεταπωλητών της Sony.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles