18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Περισσότερες φωτογραφίες του Sony Honami, αποκαλύπτουν λεπτομέρειες!

    Εχθές διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του νέου smartphone της Sony, με την κωδική ονομασία “Honami” (ή Honami i1 ή i1). Νέες φωτογραφίες της πολυαναμενόμενης συσκευής που διέρρευσαν στο Internet ωστόσο αποκαλύπτουν πολλά περισσότερα στοιχεία, αφού αποκαλύπτουν επιπλέον και την πρόσοψη αλλά και άλλα αξιοσημείωτα στοιχεία.

    Sony-Honami_1

    Sony-Honami_3

    Στο πίσω μέρος, δίπλα από την κάμερα και το LED flash κάποιοι λένε ότι υπάρχει ένας αισθητήρας υπέρυθρων ενώ άλλοι Xenon flash (νομίζουμε ότι το 2ο είναι πιο πιθανό). Από όσο μπορούμε να καταλάβουμε, ο εξωσκελετός από υαλονήματα και πολυαμίδια έχει αντικατασταθεί από μέταλλο ενώ παρατηρούμε ένα τεράστιο ηχείο στο κάτω μέρος της συσκευής.

    Sony-Honami_2

    Παρατηρούμε ακόμη, ότι διαθέτει όμοιους ακροδέκτες για dock, σαν αυτούς που έχει το Xperia Z Ultra αλλά και μία υποδοχή 3.5mm στο πάνω μέρος της συσκευής, πιθανόν για ακουστικά hands-free, που όμως δεν διακρίνουμε να καλύπτεται από ειδικό “καπάκι”.

    Sony-Honami_4

    Sony-Honami_5

    Το νέο handset της Sony, διατηρεί τον σχεδιασμό “Omnibalance” που μας πρωτοσυστήθηκε με το Xperia Z.  Σύμφωνα με φήμες, το Honami αναμένεται να ενσωματώνει αισθητήρα 20 MPixel, Qualcomm Snapdragon 800 SoC στα 2.2GHz με Adreno 330 GPU και 2GB RAM.

    Sony-Honami_6

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles