21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Νέα στοιχεία για το UI του Sony “Honami”, του νέου φωτογραφικού “θαύματος” με την κάμερα των 20MPixels και την υποστήριξη 4K video

    honami-leak-01

    Τις τελευταίες μέρες, οι πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη φωτογραφική “ναυαρχίδα” της Sony, με την κωδική ονομασία Honami, πληθαίνουν. Είδαμε μέχρι και επίσημες φωτό, τώρα όμως ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε περισσότερα για το UI της, μέσα από screenshots που έχουν διαρρεύσει από μία συσκευή με αριθμό μοντέλου C6906.

    Πρώτα από όλα, κάποια στοιχεία στο build.prop αποκαλύπτουν σημαντικά specs του νέου smartphone, ανάμεσα στα οποία ένας Snapdragon 800 επεξεργαστής, καθώς και κάμερα 20MPixels (!) με ανάλυση 5248×3936 pixels και εγγραφή video 4K (4000×2000 pixels) με αναλογία 2.1. Άλλα χαρακτηριστικά της κάμερας περιλαμβάνουν την υποστήριξη ISO έως 12.800 και τις λειτουργίες SteadyShot και Timeshift burst. Χάρη σε ένα API που έχει δημιουργήσει η Sony, μπορείτε να προσθέσετε λειτουργίες στην κάμερα ως “Xperia camera add-ons”, ενώ φαίνεται πως η ιαπωνική εταιρεία ετοιμάζει και ένα νέο app επαυξημένης πραγματικότητας, που θα απογειώσει ακόμη περισσότερο τις φωτογραφικές δυνατότητες του νέου της μοντέλου. Ένα νέο app είναι και το Info-eye, μία οπτική εφαρμογή αναζήτησης, η οποία φανταζόμαστε ότι σας δίνει πληροφορίες για μέρη που επισκέπτεστε και αντικείμενα γύρω σας.

    Το “κερασάκι” της τούρτας είναι ότι μαζί με όλα αυτά τα ολοκαίνουρια χαρακτηριστικά, το Honami έρχεται και με ένα νέο User Interface, το οποίο περιλαμβάνει νέο launcher, tray για apps, Walkman App και καινούριες εφαρμογές για το ρολόι, το album, τις συζητήσεις, τον τηλεφωνικό κατάλογο, τις ρυθμίσεις και την ατζέντα. Τέλος, μία νέα έκδοση του SmallApps σας επιτρέπει να τοποθετήσετε πολλές εφαρμογές στην οθόνη με τη μία.

    Για να δούμε πότε θα “απελευθερώσει” η Sony το Honami, ώστε να μάθουμε το σύνολο των specs του. Από τις διαρροές φαίνεται πως ενδεχομένως πρόκειται για ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα κινητά των επόμενων μηνών.

    honami-leak-07

    honami-leak-06

    honami-leak-05

    honami-leak-04

    honami-leak-03

    honami-leak-02

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles