21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Κατασκευής Sony οι αισθητήρες και για τις δύο κάμερες του iPhone 6;

    Η Sony αποτελεί συνεργάτη της Apple, όσον αφορά τις iSight κάμερες των προϊόντων της, καθώς προμηθεύει όλους σχεδόν τους αισθητήρες CMOS για τα τρέχοντα μοντέλα iPhone.

    iphone-5s

    Αναφορές του Nikkei Asian Review θέλουν, όμως, την ιαπωνική εταιρεία να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Apple, ώστε να διπλασιάσει την προμήθεια των εξαρτημάτων για το iPhone 6, πράγμα που σημαίνει ότι, πιθανότατα, οι αισθητήρες και της εμπρόσθιας κάμεράς του θα είναι κατασκευής Sony.

    Η Apple, έτσι κι αλλιώς, φέρεται να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα της εμπρόσθιας κάμερας των συσκευών της, η οποία χρησιμοποιείται στη λειτουργία FaceTime, θέλοντας να την κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη στο iPhone 6.

    Όσο για τη Sony, επενδύει ιδιαίτερα στο κομμάτι της παραγωγής των σχετικών εξαρτημάτων, ενώ, όπως διαβάζουμε, η τελευταία της επένδυση 35 δισ. yen έχει ως σκοπό να αυξήσει τις δυνατότητες παραγωγής κατά 25%

    Να σημειώσουμε ότι, πέρα από την Apple, η Sony αποτελεί προμηθευτή και της Samsung, νο1 κατασκευαστή στον κόσμο στα smartphones, όσο και της Huawei που βρίσκεται στην τρίτη θέση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles