21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Sony διαθέτει το KitKat update για Xperia Z Ultra, Xperia Z1 και Xperia Z1 Compact

    H Sony ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του Android 4.4. KitKat update για τα Xperia Z Ultra, Xperia Z1 και Xperia Z1 Compact. Το νέο firmware ξεκίνησε να διατίθεται για τα εν λόγω smartphones, ωστόσο η διαδικασία ίσως πάρει χρόνο ώστε να ολοκληρωθεί σε όλες τις συσκευές.

    sony-z1-kitkat update

    Το KitKat update προσφέρει και κάποια tweaks στο UI των συσκευών, όπως, για παράδειγμα, αλλαγές στην εμφάνιση του Status Bar και τα Quick Settings καθώς και νέο launch animation αλλά και live wallpaper. Ενημερωμένες είναι ωστόσο και native Android apps της Sony όπως τα Messaging, MyXperia, Smart Connect, Small Apps, TrackID, Track ID TV, Sony Select, Smart Social Camera, ενώ οι Media Apps (Walkman, Album και Movies) έχουν τώρα ενοποιηθεί με το Sony Entertainment Network και το PlayMemories.

    Σε περαιτέρω ευχάριστα νέα, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε τη ανάπτυξη της έκδοσης Android 4.4 KitKat για τα Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR και Xperia Tablet Z που θα διατεθεί το Μάιο ή τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους. Τέλος, επιβεβαίωσε και ότι τα νέα Xperia T2 Ultra, Xperia E1 και Xperia M2 θα λάβουν και αυτά το KitKat με τις λεπτομέρειες να ανακοινώνονται σύντομα.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles