15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Sony LF-S50G: Το νέο ηχείο 360° με φωνητικό έλεγχο προσφέρει κορυφαίο ήχο και ενσωματωμένο Google Assistant

    Το νέο ηχείο με φωνητικό έλεγχο από τη Sony, LF-S50G, που παρουσιάστηκε στην IFA 2017, σας παρέχει εύκολη πρόσβαση σε online πληροφορίες και υψηλής ποιότητας ήχο, όλα αυτά σε ένα κομψό compact ηχείο.

    Το ηχείο 360° λειτουργεί και ως digital hub για το σπίτι σας. Με το ενσωματωμένο Google Assistant, νιώθετε σαν να έχετε έναν προσωπικό, εικονικό, βοηθό από τον οποίο μπορείτε να ζητήσετε ένα αγαπημένο κομμάτι ή να του θέσετε ερωτήσεις.

    Sony-LF-S50G-1

    Φωνητικός έλεγχος

    Δεν χρειάζεται πλέον να σηκώνετε και να ακουμπάτε το τηλέφωνό σας, μπορείτε απλά να μιλήσετε για να κάνετε μια ερώτηση ή να μάθετε μια καινούργια αξιοπερίεργη πληροφορία. Θέλετε να μάθετε την κίνηση στους δρόμους όταν πηγαίνετε στο γραφείο; Να βάλετε ξυπνητήρι ή να βρείτε τα στοιχεία της πτήσης για το επόμενο ταξίδι σας; Τότε απλά «ζωντανέψτε» το ηχείο λέγοντας «Ok Google» και ένας νέος κόσμος δυνατοτήτων θα ανοίξει μπροστά σας. Μπορείτε να ελέγχετε και να ενημερώνετε το ημερολόγιό σας, να προσθέσετε εκκρεμότητες και να λαμβάνετε γενικές πληροφορίες για τις ειδήσεις και τον καιρό, ώστε να μπορείτε να προγραμματίζετε τη μέρα σας.

    Το Google Assistant στο S50G δεν δημιουργεί απλά μια αδιάλειπτη σύνδεση με περισσότερα smart ηχεία μέσα στο σπίτι. Αναπτύσσοντας σύνδεση με ηχεία σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού σας μπορεί να ελέγχει φωνητικά κι άλλες έξυπνες συσκευές από συμβατές πλατφόρμες, όπως Chromecast built in, Nest, Philips Hue και IFTTT, ώστε να ρυθμίζετε την ιδανική θερμοκρασία ή να χαμηλώνετε τα φώτα ανάλογα με τη διάθεσή σας.

    Με μια απλή φωνητική εντολή, μπορείτε να ζητήσετε από το Google Assistant να αναπαράγει μουσική, podcasts ή ραδιόφωνο από υπηρεσίες όπως Spotify, Google Play Music, Pandora, TuneIn και iHeartRadio.

    Ήχος σε κάθε κατεύθυνση

    Το ασύρματο ηχείο S50G με ήχο 360 μοιρών διπλής κατεύθυνσης μπορεί να γεμίζει το χώρο σας. Για να νιώθετε τον ήχο του μπάσου και την ίδια ποιότητα οπουδήποτε μέσα στο δωμάτιο, από ένα τόσο compact ηχείο, το S50G ενσωματώνει τα εξής: ένα ηχείο πλήρους εύρους για να αναπαράγει με καθαρότητα τις νότες, ένα αποκλειστικό subwoofer που αναπαράγει μπάσους ήχους, έναν αρωγό ανάκλασης μπάσων για ουδέτερα μπάσα και την διάταξη διάχυσης δυο σταδίων για να διαχέει τον ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο τρόπος συναρμολόγησης αυτών των σημαντικών μερών, που βασίζεται στην εμπειρία της Sony στην τεχνολογία ήχου, είναι αυτό που επιτυγχάνει την υψηλή ποιότητα του ήχου.

    Μοναδική χρησιμότητα

    Το ηχείο φωνητικού ελέγχου S50G σχεδιάστηκε για να ταιριάζει αρμονικά σε κάθε χώρο σας. Μπορείτε άνετα να το χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα πάνω στον πάγκο σας, χάρη στον αδιάβροχο (splash proof) σχεδιασμό του, επίπεδου IPX3 και στην υδατοαπωθητική του επίστρωση. Ταιριάζει ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα ως ρολόι για να ελέγχετε την ώρα με μια ματιά.

    Το S50G υποστηρίζει τεχνολογία Bluetooth και NFC για εύκολη σύνδεση με ένα άγγιγμα, ώστε να αναπαράγετε γρήγορα ήχο από το κινητό σας – για αυτό θα υποστηρίζει τα λειτουργικά συστήματα Android και iOS.

    Αυτό το compact ηχείο διατίθεται σε δυο χρώματα (μαύρο ή άσπρο), με αδιάβροχο (splashproof) υλικό που περιβάλει τις πλευρές, και βάση χρωμίου. Διαθέτει επίσης έλεγχο κινήσεων για αναπαράγει μουσική, να αλλάζει κομμάτια ή να ρυθμίζει την ένταση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles