21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Sony LSPX-P1. Ο φορητός projector που έρχεται από το μέλλον! [CES 2016]

    Η Sony με τον φορητό wireless projector LSPX-P1 φιλοδοξεί να διαφοροποιηθεί από το μοντέλο των κλασικών projectors, προτείνοντας μία λύση που ξεχωρίζει για την φουτουριστική του προσέγγιση. Ο projector LSPX-P1 που παρουσιάστηκε στην έκθεση CES 2016 ανατρέπει όλα όσα γνωρίζαμε για τη λειτουργία και τη φύση ενός βιντεοπροβολέα, καθώς είναι μικροσκοπικός σε διαστάσεις (ώστε να μεταφέρεται με ευκολία παντού), δεν χρειάζεται μία μεγάλη επιφάνεια για να προβάλλει περιεχόμενο και δεν απαιτείται να είναι “καλωδιωμένος” σε μία πηγή, αφού όλα γίνονται μέσω της ασύρματης τεχνολογίας.

    Sony Lspx-p1-ces2016 (3)

    Η εξελιγμένη πρόταση της Sony μπορεί να προβάλλει μία εικόνα σε οποιαδήποτε “flat” επιφάνεια, με το παραγόμενο οπτικό αποτέλεσμα να κυμαίνεται από τις 20 έως τις 80 ίντσες. Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Sony, ο LSPX-P1 διαθέτει εσωτερική μπαταρία που κρατάει άνετα όσο και μία ταινία τριών ωρών, ενώ στο ειδικό εξωτερικό module του μπορεί να συνδεθεί στην HDMI θύρα από PC, κονσόλες, Blu-Ray Players και δεκάδες άλλες multimedia συσκευές που θα σας επιτρέψουν να προβάλλετε το περιεχόμενο τους. Η επικοινωνία ανάμεσα στο module και στον projector επιτυγχάνεται μέσω Wi-Fi, προσφέροντας έτσι τεράστια ευελιξία, δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη του να το παίρνει μαζί του κυριολεκτικά παντού. Ο LSPX-P1 προσφέρει ανάλυση UXGA στα 1600×1200 pixels και λόγω του short-ultrathrow σχεδιασμού του μπορεί να τοποθετεί ακριβώς δίπλα από την επιφάνεια στην οποία θα προβάλλει περιεχόμενο.

    Sony Lspx-p1-ces2016 (2)

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι μπορεί να προβάλλει videos και εικόνες ακόμη και πάνω σε ένα λευκό χαρτί, διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο, ενώ ο χρήστης μπορεί να χειριστεί τις λειτουργίες του μέσω μίας εφαρμογής που μπορεί να κατεβάσει στο κινητό του. Χωρίς αμφιβολία, η Sony δημιούργησε μία ακόμη high-tech πρόταση στον κατηγορία των projectors, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles