BREAKING

0

Sony MHC-V50D, SHAKE-X30D και SHAKE-X70D. Απογειώστε το πάρτι σας με τα νέα συστήματα High Power Audio

Η Sony κυκλοφορεί τρία νέα συστήματα Ήχου Υψηλής Ισχύος (High Power Audio), το MHC-V50D, SHAKE-X30D και το SHAKE-X70D, σχεδιασμένα για να μεταφέρουν ατμόσφαιρα πάρτι σε κάθε χώρο. Προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα ήχου χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία Smart High Power και του ηχείου Mica Cone, που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε υψηλή ποιότητα ήχου με υψηλή ένταση – οτιδήποτε και αν ακούτε.

Υπάρχουν πολλές λειτουργίες για πάρτι σε αυτά τα hi-fi συστήματα για να τις αναδείξετε σε μια μεγάλη σε διάρκεια νύχτα, όπως ο φωτισμός του πάρτι και η λειτουργία καραόκε, με Motion Control και DJ εφέ. Συγχρόνως, αυτές οι νέες προσθήκες στην αναπτυσσόμενη κατηγορία προϊόντων υψηλής ισχύος σας επιτρέπουν να γιορτάσετε ελεύθερα με τους καλεσμένους σας, συνδέοντας εύκολα  το κινητό σας και πατώντας απλά play στην αγαπημένη σας λίστα τραγουδιών. Η ασύρματη ακρόαση μουσικής είναι  εφικτή με την τεχνολογία Bluetooth και με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να ακούτε μέσω NFC.

Κρατήστε το πάρτι όλο τη νύχτα με το V50D

MHC_V50D_front_W_LED-Large

Μπορείτε πραγματικά να μπείτε στο πνεύμα του πάρτι με το MHC-V50D που ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες, ενώ κάνετε και εξοικονόμηση χώρου. Με την τεχνολογία Smart High Power, που είναι σχεδιασμένη για να αυξήσει την ακουστική πίεση, πρόκειται να απολαύσετε το ισχυρό μπάσο από τον θάλαμο κόρνας και από μία διευρυμένη θύρα εξόδου που ενισχύει την πίεση για να μπορείτε πραγματικά να νιώσετε τον δυνατό ήχο. Επιπλέον, ο θάλαμος κόρνας έχει κατασκευαστεί από Mica, Mica Reinforced Cellular (MRC), fiber που το καθιστά άκαμπτο και ικανό να διατηρήσει το σχήμα του ακόμη και όταν υπάρχει ταλάντωση με υψηλή πίεση και συχνότητα. Έτσι μπορείτε να θέσετε την ένταση του μπάσου πολύ υψηλά χωρίς να διακινδυνεύετε την ποιότητα του ήχου.

 Η εφαρμογή Fiestable, σάς επιτρέπει να ελέγχετε τα χρώματα του φωτισμού του ηχείου και τα φώτα που φωτίζουν τον χώρο, που συγχρονίζονται με τον ρυθμό και δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για χορό. Η τεχνολογία Motion Control κάνει εύκολη τη διαχείριση λειτουργιών όπως το playback, DJ, sampler και φωτισμό με έναν απλό χειρισμό. Ο πίνακας αφής με οπίσθιο φωτισμό, σας επιτρέπει να ελέγχετε όλα αυτά σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας.

Χρησιμοποιήστε τη διπλή θύρα μικροφώνου για να κάνετε τη δική σας ηχογράφηση καραόκε και να δοκιμάσετε εφέ echo και fader, ώστε να αποτελέσετε το πραγματικό αστέρι του show. Όσο για να τραγουδήσετε με  ακρίβεια τους στίχους, απλά συνδέστε το με την τηλεόρασή σας μέσω του HDMI και θα μπορείτε άμεσα να παίξετε καραόκε DVD, που είναι ενσωματωμένα στο πρόγραμμα αναπαραγωγής.

MHC_V50D_angled_W_LED-Large

Το ηχείο V50D, ως ενιαίο ηχοσύστημα, μπορείτε να το μεταφέρετε σε κάθε πάρτι με την λαβή μεταφοράς που διαθέτει. Είναι η τέλεια προσθήκη για να απολαύσετε κάθε μπάρμπεκιου, αλλά και κάθε χαλαρή συνάθροιση ή ολονύκτιο πάρτι.

 Συνδέστε εύκολα το κινητό σας ή τη συσκευή tablet μέσω της τεχνολογίας Bluetooth ή με το άγγιγμα ενός κουμπιού NFC, χωρίς να μπλέκεστε με καλώδια, αλλά απολαμβάνοντας την ίδια υψηλή ποιότητα ήχου που παράγεται χάρη στην ενσωματωμένη LDAC τεχνολογία της Sony.

Χορέψτε με το ηχείο X30D

SHAKE_X30D_front_LED-Large

Εάν διαθέτετε χώρο για να κάνετε το πάρτι ακόμα πιο δυνατό, το ηχείο SHAKE-X30D είναι ένα καινοτόμο σχέδιο 3μονάδων εξοπλισμένο πλήρως με συναρπαστικές λειτουργίες που μπορούν να κάνουν το πάρτι σας το κατάλληλο μέρος για όλους. Μπορείτε να χορεύετε όλο το βράδυ με τη βασική μονάδα συστήματος αναπαραγωγής που θα αποτελέσει το επίκεντρο στο σαλόνι σας και τα δύο ξεχωριστά ηχεία που μπορούν να τοποθετηθούν σε διαφορετικές θέσεις περιφερειακά στο δωμάτιό σας – για παράδειγμα δεξιά και αριστερά της τηλεόρασης.

Αυτά τα δύο μοντέλα διαθέτουν τα ίδια ηχεία Mica Cone και την τεχνολογία Smart High Power που μεταφέρουν το μπάσο στο σπίτι σας και παράγουν δυνατό ήχο χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η υψηλή ποιότητα ήχου.

SHAKE_X30D_front-Large

Στο ηχείο X30D συμπεριλαμβάνεται μία διπλή θύρα μικροφώνου, που σας δίνει τη δυνατότητα να διοργανώσετε έναν διαγωνισμό καραόκε, μια υποδοχή για να συνδέσετε την κιθάρα σας αν θέλετε να το πάτε σε άλλο επίπεδο και θύρα HDMI ARC για να το συνδέσετε με την τηλεόρασή σας. Αυτό το οικιακό σύστημα ήχου δίνει το έναυσμα για πάρτι με λειτουργίες DJ και εφέ ήχου, όπως είναι το echo και το fader. Τα ηχεία ανοίγουν και ο χώρος του πάρτι φωτίζεται μεταδίδοντας σε έναν κοντινό τοίχο μοτίβα που αναβοσβήνουν  και αλλάζουν χρώματα συγχρονισμένα με το ρυθμό.

Αυξήστε την ένταση με το ηχείο X70D

SHAKE_X70D_front_LED-Large

Το ηχείο SHAKE-X70D, με σύστημα υψηλής ηχητικής ισχύος, έρχεται πλήρως εξοπλισμένο με υποσχέσεις για ένα διασκεδαστικό πάρτι.  Χρησιμοποιώντας τις ίδιες ισχυρές λειτουργίες των ηχείων Mica Cone και την τεχνολογία Smart High Power, προσθέτει περισσότερα χρωματιστά φώτα που αναβοσβήνουν συμπεριλαμβανομένου του κόκκινου, μπλε και πράσινου. Το τεράστιο X70D διαθέτει όλες τις αγαπημένες σας λειτουργίες και επιλογές Party Chain, σχεδιασμένες για να απογειώσουν τη μουσική σας, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

SHAKE_X70D_Angled_LED-Large

 

0 Comment