17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Την τρίτη θέση στις πωλήσεις smartphones έχει βάλει στόχο η Sony Mobile

    Η Sony Mobile Communications έχει στόχο να καταλάβει το 20% των πωλήσεων Android και να γίνει ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones στο κοντινό μέλλον. Τον ιδιαίτερα αισιόδοξο στόχο ανέφερε στην Wall Street Journal, ο Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Sony, Dennis Van Schie.

    Αυτή την περίοδο, η Sony Mobile κατέχει ποσοστό 7% στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία βρίσκεται σε άνοδο με τις ναυαρχίδες της να τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα σε πωλήσεις από ότι οι προκάτοχοί τους. Σύμφωνα με τον Dennis Van Schie, η εξαγορά του ποσοστού της Ericsson από την Sony Ericsson θα βοηθήσει την εταιρεία να βελτιώσει σημαντικά την θέση της, αφού οι εφαρμογές, οι υπηρεσίες και το hardware, κατασκευάζονται πια εξολοκλήρου από την Sony, και αυτό της δίνει πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

    Η Sony Mobile ήδη συνεργάζεται με το τμήμα τηλεοράσεων της Sony ενώ έχει πρόσβαση στις τεχνολογίες του τμήματος ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών της εταιρείας. Αν και φαίνεται πως το σχέδιο της Sony Mobile είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο, δεν θα μπορούσε μία τόσο μεγάλη εταιρεία να είχε κάποιο μικρότερο στόχο. Αν η εταιρεία συνεχίσει να κατασκευάζει smartphones σαν το Xperia Z1, τότε ο στόχος που έχει θέσει θα επιτευχθεί, αργά ή γρήγορα. Πολλά πάντως εξαρτώνται και από το τμήμα marketing της εταιρείας καθώς και από τους πόρους που θα επενδύσει για την προώθηση των συσκευών της. Διαβάστε ολόκληρη της συνέντευξη του Dennis Van Schie, εδώ.

    sony mobile

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles