17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Sony Mobile. 48 Instagrammers, 48 πόλεις, 48 ώρες!

    Αυτό το Σαββατοκύριακο (13ης & 14ης Ιουνίου), η Sony Mobile «θα τρέξει» παγκοσμίως μία φιλόδοξη διαδικτυακή ενέργεια.

    Capture 1

    48 Instagrammers, από 48 εμβληματικές πόλεις σε όλο τον κόσμο, θα μοιραστούν τις εξαιρετικές στιγμές που θα “συλλάβουν’’ με το Xperia smartphone τους κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με τους followers τους, καλώντας τους να μοιραστούν μαζί τους τις δικές τους εξαιρετικές στιγμές.

    Από το Λονδίνο έως τη Λισαβόνα, από το Βερολίνο έως τη Μπογκοτά και από το Σύδνεϋ έως την Αθήνα, ένα ευρύ δίκτυο Xperia οπαδών και influencers θα ανταλλάξουν αυτά που τους εμπνέουν στο Instagram.

    Η Ελλάδα συμμετέχει με τον influencer Γιώργο Παρίση (δείτε το προφίλ του εδώ) ενώ όλοι οι Xperia fans μπορούν να ανεβάσουν και να μοιραστούν μέσα σε 48 ώρες τις δικές τους μοναδικές στιγμές. Φωτογραφίστε και μοιραστείτε το δικό σας στιγμιότυπο σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεστε μέσα από τον φακό των Xperia Smartphones χρησιμοποιώντας τα hashtags #ICan & #Xperia.

    Η φιλόδοξη αυτή ενέργεια έχει σχεδιαστεί για να τονίσει το πλήθος των εμπειριών που μπορεί να δώσουν τα Xperia Smartphones σε ανθρώπους από όλον τον κόσμο. Με την εντυπωσιακή λειτουργία μπαταρίας Stamina, έχετε πιο έξυπνη διαχείριση ενέργειας και μπορείτε να βελτιώσετε εύκολα το χρόνο αναμονής μέχρι και τέσσερις φορές περισσότερο, εξασφαλίζοντας ότι η μόνη ανησυχία σας είναι να τραβήξετε την επόμενη τέλεια φωτογραφία σας και όχι να φορτίσετε το κινητό σας.

    Επιπλέον τα Xperia Z3 & Z3 compact διαθέτουν μία εκπληκτική κάμερα 20.7 megapixel με αυτόματη εστίαση και ψηφιακό ζουμ 8χ έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε μοναδικές λήψεις σε όποια συνθήκη και αν βρίσκεστε.

    Για να δείτε τα αποτελέσματα της ενέργειας, επισκεφθείτε τη σελίδα της Sony Xperia στο Facebook όπου όλες οι εικόνες θα εμφανιστούν από την 13η Ιουνίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles