19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Sony NWZ-W273. Made to Move!

    Ένα αδιάβροχο Walkman MP3, ιδανικό για κάθε σας μετακίνηση, ακόμη και για βουτιές στην πισίνα.

    Sony NWZ-W273

    Με 100% αδιάβροχη προστασία από κολύμβηση, ιδρώτα ή βροχή, είναι σχεδιασμένο για σταθερότητα στο αυτί σε γρήγορη δράση ή υγρό περιβάλλον. Μπορεί να αντέξει σε βάθος έως και 2 μέτρων, σύμφωνα με αξιολόγηση κατά IPX8.

    Με τα δύο μεγέθη ενδώτιων ακουστικών και το ρυθμιζόμενο ιμάντα, μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή που είναι πιο άνετη για εσάς. Δεν υπάρχουν καλώδια κι έτσι μπορείτε να κινείστε εντελώς ελεύθερα όταν προπονείστε.

    Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποθηκεύσετε την αγαπημένη σας μουσική για γυμναστική από το iTunes ή τον Windows Explorer και είστε έτοιμοι. Μπορείτε να κάνετε μία μίνι φόρτιση της συσκευής, ακόμη και ενώ… αλλάζετε ρούχα, καθώς μια φόρτιση 3 λεπτών προσφέρει 60 λεπτά ακρόασης. Με μία πλήρη φόρτιση πάλι, η συσκευή μπορεί να σας προσφέρει έως και 8 ώρες αναπαραγωγής.

    Χρησιμοποιήστε το περιστροφικό ρυθμιστικό για να παραλείψετε εύκολα φακέλους μουσικής εν κινήσει, με μία μόνο κίνηση. Ανεβάστε την αδρεναλίνη σας με το ZAPPIN, που σας επιτρέπει να πάρετε μια γεύση από το τραγούδι, πριν το ακούσετε ολόκληρο. Μπορείτε να βρείτε γρήγορα ένα μουσικό ρυθμό που σας βοηθά να αυξήσετε το ρυθμό προπόνησης.

    Το Sony NWZ-W273 διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα, καθώς έχει μνήμη 4GB στην οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε την αγαπημένη σας μουσική, ενώ είναι διαθέσιμο σε μαύρο, λευκό και μπλε χρώμα.

    NWD-W273

    www.sony.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles